Read the Official Description

Dette programmet undervises i UAE

En grad i business management anses som helt nødvendig for de som ønsker å forfølge en karriere i næringslivet, eller de som ønsker å få tilgang til høyere nivåer av ansvar innenfor sitt nåværende arbeidssted. Den BSc (Hons) Business Management på Bolton Business School gir en sterk forankring i en rekke moderne forretnings ledelse fag, og lar deg fokusere på forretningsreise spesialfeltet i din siste året. Det kan studeres på en full-time (3 år) eller deltid (4,5 år) basis og moduler tilbys i kveld, samt på dagtid.

Om kurset

Arbeidsevne er en viktig fokus i programmet og real-life case-studier, gjesteforelesere og industribesøk vil hjelpe deg å forstå virksomheten miljø og behovene til arbeidsgiverne.

Spesielle funksjoner

  • Dette programmet tilbys i et pulserende Business School miljø.
  • Undervisning er utført av en svært dedikert og støttende team, med spesialkunnskap i et bredt spekter av fagområder, og nære forbindelser til næringslivet.
  • Moderne forskning brukes til å informere praksis, for å sikre at du er utstyrt med et robust faglig forankring i de områder av Business Management.
  • Kursmateriell er tilgjengelig på nettet, slik at du kan forberede arbeidet hjemme, og også sørge for at i-klassen læring er svært interaktive.
  • Universitetet tilbyr gode 24/7 bibliotek og IT-fasiliteter, WiFi og velutstyrte fagområder.

Hva du vil lære

Et utvalg av undervisnings- og læringsformer er ansatt gjennom hele programmet. Disse omfatter forelesninger, seminarer, små gruppeundervisning og workshops. I tillegg til dette, vil befaringer, gjesteforelesere og prosjekter tillate deg å lære direkte fra bransjekilder.

Du vil utvikle de intellektuelle evnene til analyse, evaluering og syntese, som kulminerte i den endelige år avhandling. Du vil også få faglige, profesjonelle og livslang læring ferdigheter som vil understøtte din fremtidige karriere og næringsutvikling, samt forberede deg for videre studier.

Du vil utvikle seg på et personlig nivå og få praktiske og overførbare ferdigheter som selvstendighet og team arbeider, kommunikasjon, organisasjon og tidsstyring, numeriske ferdigheter og kompetanse i bruk av informasjonsteknologi.

Hva du vil studere

Gjennom en rekke moduler, vil du få en bredere kunnskap om organisasjoner, deres ledelse og eksterne sammenhenger der de opererer.

Nivå 1 (HE6)

Akademiske og faglige ferdigheter; Business Law; Business Economics; Markedsføring prinsipper; Finance for Business; Managing People.

Nivå 2 (HE6)

Arbeidsevne ferdigheter; Organisatorisk Atferd; Operations Management; Forbrukeratferd; Entreprenørskap; Forskningsmetode i næringslivet.

Nivå 3 (HE6)

Kjernemoduler: Dissertation (dobbel modul); Strategic Management.

Tilleggsmoduler (velg 3): Global Marketing; International Human Resource Management; Information Systems for Business Strategy; Financial Reporting for styring; Supply Chain Management; Arbeid og arbeidsforholdet.

Inntakskrav

260 SO poeng fra minst to, men helst tre, A2-nivå (eller tilsvarende) i noen fag.

Du bør også ha fem avgangseksamen ved karakteren C eller høyere (eller tilsvarende), inkludert engelsk.

Hvis engelsk ikke er ditt første språk vil du også normalt trenger IELTS 6.0 (eller tilsvarende). Hvis du ikke har den nødvendige engelsk nivå, kan du studere engelsk med oss ​​fra IELTS 4,0 (eller tilsvarende).

Hvis du ikke oppfyller opptakskrav for dette kurset kan du vurdere våre FdSc Business Management stiftelse grad.

Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
3 - 5 år
Heltid studier
Pris
9,000 GBP
heltid, 6,000.00 GBP deltid - UK / EU; 11,250.00 GBP heltid - Internasjonal
Deadline
By locations
By date