Les den offisielle beskrivelsen

Dette programmet undervises i UAE

BSc (hons) databehandling er et veletablert kurs innenfor universitetet og nyutdannede fra dette programmet har etablert karriere og ledende stillinger innen industri. Påfyllings grad gir direkte innpass i det siste året av den Computing grad for internasjonale studenter med passende databehandling diplom kvalifikasjoner.

Om kurset

Den BSc (hons) databehandling Programmet har som mål å gi en bred utdanning i databehandling og business informasjonssystemer. Dette kurset gir en bred dekning av databehandling fag, med en kjerne av sentrale dataferdigheter og muligheter i et bredt spekter av databehandling områder. Studentene er involvert i systemanalyse aktiviteter, tekniske og menneskelige aspekter ved design og utvikling av programvare. Kurset har kjørt med hell her i mange år, med kontinuerlige utviklingen til moduler for å sikre nåværende og fremtidige trender er undersøkt.

Nyutdannede fra BSc (hons) databehandling har et bredt utvalg av karrieremuligheter. De viktigste temaene utforsket og utviklet i kurset er: systemanalyse, database design, programmering, utvikling av nettstedet, kommunikasjonsferdigheter, gruppearbeid og prosjektarbeid.

Spesielle funksjoner

  • Topp-up studenter støttes gjennom det siste året med et program av seminarer og veiledning for å sikre at de er fullt forberedt for selvstudium og kravene fra det siste året programmet.
  • Det er rikelig med uformell interaksjon med forelesere og spørsmålene er lett tas opp og besvart.
  • Gjesteforelesere gi relevant, up-to-date innspill fra utøvere i bransjen.
  • Kurset er støttet av dedikerte IT laboratorier.
  • Mange av databehandling fasiliteter kan nås over internett hjemmefra, slik at elevene til å arbeide på sine oppdrag når og hvor de velger.

Hva du vil lære

På nivå 3 er det lagt vekt på uavhengig, forskningsbasert arbeid, foretaket av et større prosjekt og utforming og forvaltning av store programvaresystemer.

Hva du vil studere

Nivå 3

Profesjonelle Issues in Computing; Major Prosjekt; Web Application Prosjektledelse; Enterprise Infrastruktur; Ledelse og design; Software Engineering; Avanserte databasesystemer; Avansert Scholarship.

Inntakskrav

For direkte adgang til nivå 3 (HE6) vil du trenge en APTECH eller NIIT diplom eller tilsvarende i informatikk eller relaterte fag med en fortjeneste eller skille profil. Eksempler er en APTECH Advanced Diploma i Software Engineering, en NIIT Diploma i Computing.

Hvis engelsk ikke er ditt første språk vil du også normalt trenger IELTS 6.0 (eller tilsvarende). Hvis du ikke har den nødvendige engelsk nivå, kan du studere engelsk med oss ​​fra IELTS 4,0 (eller tilsvarende).

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurs fra University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
9,000 GBP
Hjem / EU Fee; £ 11,250.00 - Internasjonal Fee
Deadline