Read the Official Description

Dette programmet undervises i UAE

Dette er et veletablert kurs innen Universitetet; mange generasjoner av akademikere for databehandling har nå nådd ledende stillinger i industri og forskningsmiljø.

Om kurset

Den BSc (Hons) Computing program tar sikte på å gi en bred utdanning i databehandling og business informasjonssystemer. Det er det sentrale kurs i databehandling gruppe grader, som omfatter alternativer fra både BSc (Hons) Computer & Nettstedet Utvikling og BSc (Hons) Computer Networks & Security og er derfor den mest fleksible valget av alle data grader tilgjengelig for å studere ved Bolton .

Dette kurset gir en bred dekning av databehandling fag, med en kjerne av sentrale dataferdigheter og muligheter i et bredt spekter av databehandling områder. Studentene er involvert i systemanalyse aktiviteter, tekniske og menneskelige aspekter ved design og utvikling av programvare. Kurset har kjørt med hell her i mange år, med kontinuerlige utviklingen til moduler for å sikre nåværende og fremtidige trender er undersøkt.

Nyutdannede fra BSc (Hons) Computing har et bredt spekter av karrieremuligheter. De viktigste temaene utforsket og utviklet på tvers av alle tre årene av studiet er: systemanalyse, database design, programmering, utvikling av nettstedet, kommunikasjonsferdigheter, gruppearbeid og prosjektarbeid.

Spesielle funksjoner

  • Klassene er små, så det er rikelig med uformell interaksjon med forelesere og spørsmålene kan lett tas opp og besvart.
  • Gjesteforelesere gi relevant, up-to-date innspill fra utøvere i bransjen.
  • Kurset er støttet av dedikerte IT suiter.
  • Mange av databehandling fasiliteter kan nås over internett hjemmefra, slik at elevene til å arbeide på sine oppdrag når og hvor de velger.

Hva du vil lære

Selv om første år er felles for andre datakurs, det inkluderer tre moduler som er spesifikke for Computing: Introduksjon til programmering, Information Systems & Databaser og datamaskinplattformer. Disse modulene er støttet av moduler som introduserer tilhørende teknologier: Nettsted Produksjon og Nettverk Fundamentals.

andre år studentene utvikle ferdigheter og kunnskaper i programmering, databaser, systemanalyse og webutvikling. Innholdet i modulene er utformet etter samråd med næringsliv og arbeidsgivere for å sikre at studieområdene er betydelig og relevant for deres krav.

tredje året det legges vekt på selvstendig forskningsbasert arbeid; foretaket av et større prosjekt i et område av databehandling som er av spesiell interesse for den enkelte student.

Hva du vil studere

År 1

Kjernekompetanse, Website Produksjon, Information Systems & databaser, innføring i programmering, datamaskinplattformer, Nettverk grunnprinsipper.

År 2

Prosjektet, web-programmering, Database Theory & Practice, Systems Analysis, Objektorientert metoder, datastrukturer og algoritmer.

År 3

Profesjonelle Issues in Computing, Major Project, Web Application Project Management, Web & Systems Basert Programmering, Enterprise Infrastruktur, Management & Design, Avanserte databasesystemer, software engineering.

Inntakskrav

240 SO poeng fra minst to A2-nivå (eller tilsvarende) i noen fag.

Du bør også ha fem avgangseksamen ved karakteren C eller høyere (eller tilsvarende), inkludert engelsk og matematikk.

Hvis engelsk ikke er ditt første språk vil du også normalt trenger IELTS 6.0 (eller tilsvarende). Hvis du ikke har den nødvendige engelsk nivå, kan du studere engelsk med oss ​​fra IELTS 4,0 (eller tilsvarende).

Eldre studenter med teknisk databehandling bakgrunn kan bli akseptert på kurset etter å ha deltatt på et intervju.

Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
3 - 5 år
Heltid studier
Pris
9,000 GBP
heltid, 6,000.00 GBP deltid - UK / EU; 11,250.00 GBP heltid - Internasjonal
Deadline
By locations
By date