BSc (Hons) / Diplom / HNC Boligstudier

Generelt

Programbeskrivelse

Kursoversikt

Gjennom samråd med Chartered Institute of Housing (CIH), studenter og arbeidsgivere, har de grunnleggende boligkursene ved Cardiff Met blitt utformet for å gjenspeile sektorens krav og sikre at våre kandidater er utstyrt med de nødvendige kunnskaper og faglige ferdigheter som kreves i markedsplass. Den faglige kvalifikasjonen er fullt integrert i boligstudieprogrammene.

Heltidsstudenter har mulighet til å gjennomføre en praksisplasseringsmodul som, når de er vellykket gjennomført, som en del av utdanningsprogrammet, vil gi dem rett til Chartered Membership of the Chartered Institute of Housing (CMCIH)

Programmene følger 2014 CIH Professional Qualification spesifikasjonen og består av fire temaer:

 • Kontekst av boliger
 • Levering av boligtjenesten
 • Boliger som en bedrift
 • Etikk og faglig ferdigheter

Programmene tilbys fullt og deltid og gir også elevene mulighet til å jobbe med sårbare voksne gjennom spesialiserte boligrelaterte støttemoduler. Full veiledning og råd vil bli gitt til studenter som ønsker å gjøre det.

læring

Programmene legger stor vekt på kvaliteten på undervisningen og betydningen av en student-sentrert læringserfaring. I løpet av studietiden oppfordres studentene til å utvikle selvtillit og ferdigheter til å bli stadig mer selvstendige elever. Kursene leveres av en kursgruppe, som består av akademikere som alle kommer fra praksisbakgrunn som sikrer at undervisningen er relevant for dagens og fremtidige praksisbehov. Utøvere bidrar som gjestelærere til mange av modulene og sikrer at undervisningen gjenspeiler moderne boligpraksis. Alle full-time bachelorstudier studenter har mulighet til å gjennomføre en praksisplasseringsmodul som gjør dem i stand til å oppnå praktisk erfaring og kvalifisere for profesjonell kvalifikasjon i tillegg til sin faglige kvalifikasjon. Det gis også muligheter til studenter til å delta på studiebesøk og få tilgang til internasjonale mobiliteter, samt faglige konferanser og seminarer.

evaluering

Vurdering er interessant og variert. Treningsplasseringsmodulen har en praksisbasert vurdering, og studentene har mange muligheter til å bruke kunnskap og ferdigheter til casestudier som er basert på aktuelle praksisproblemer. Andre vurderinger inkluderer tradisjonelle essays og eksamener samt rapporter, forskning, prosjekter og porteføljeutvikling. Studentene utfører også faglig kompetanseutvikling som forbedrer deres ansettelsesevne og gjør dem i stand til å bevise sin kompetanse som boligprofessorer.

arbeidsevne

Boliger fortsetter å vokse som en prioritet på lokalt, regionalt og nasjonalt regjeringsnivå. Som et resultat av dette utvides boligprosjektørene og diversifiserer seg i partnerskapsarbeid og gjenoppbygging av samfunnet, noe som har skapt et stort sysselsettingspotensial både ved service og strategiske nivåer. Boligprofessorer er involvert i mange forskjellige aktiviteter og har mange arbeidsområder, blant annet:

 • Boligstyring
 • Boligstrategi
 • Regeneration
 • Utvikling og kapitalforvaltning
 • Reparasjoner og vedlikehold
 • Kundeservice
 • Finans, HR og IT
 • Støttet bolig
 • Samfunnsutvikling
 • Tenancy bærekraft og støtte
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Les mer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Minimér