Read the Official Description

Programmet er anerkjent av over 90 internasjonale og nasjonale selskaper inkludert Accenture, BA, BBC, CA, Capgemini, Cisco, Deloitte, Ford, Fujitsu, HP / EDS, IBM, ITV, Logica, Micro Focus, Morgan Stanley, Network Rail, Proctor og Gamble, Sainsbury, SAS og Unilever. Studenter kan ta muligheten til å søke om en av de mange muligheter som tilbys av ITMB program Arbeidsgiver Forum for å foreta en kort sommer plassering (8-12 uker) eller lengre plassering (9 måneder) for å få den industrielle og praktisk erfaring fra de respektive miljø . muligheter til å få kunnskap i digitale økonomien fagområder som IT og e-handel med særlig henvisning til applikasjoner innen digital markedsføring.

Hvem er dette kurset for?

Dette grad har blitt designet rundt kriterier fastsatt av e-ferdigheter Storbritannia, Sector Skills Council for IT og telekom, og er støttet av noen av de ledende bedrifter i dette landet. Det gir en blanding av IT, business og personlig utvikling som gjør det en kombinasjon av tradisjonell grad og også utdannet treningsprogram. De unike fordelene ved dette programmet gi studentene ekspert engasjement, anvendt studien, bedre sysselsetting prospekter, industri lenker og sosiale medier interaksjon.

Modulær struktur

År 1 inkluderer Introduksjon til Business and Management, Business Project 1 (sammenhenger og Frameworks), systemtenkning, informasjonsteknologi, Project Management. År 2 inneholder data, informasjon og kunnskap, mennesker og organisasjoner, forretninger Prosjekt 2 (verdikjeder), Process Simulering og Design, Operations and Information Technology. Valgfritt Sandwich Year (Praksisplasser) År 3 inneholder Prosjekt / Dissertation, E-Business Innovation Evolution, Strategisk analyse og strategisk ledelse, Enterprise Information arkitekturer og ledelse.

Ferdigheter og erfaringer

Universitetet gir tilgang til bøker, tidsskrifter og datautstyr med generell programvare gjennom biblioteker over alle tre studiesteder. Studenter kan få tilgang til disse uansett hvor sitt studieprogram ligger. Gjennom portalen og Virtual Learning Environment (VLE), studentene har tilgang til rutetider, undervisningsmateriell, elektroniske tidsskrifter, e-post, samt generell støtte og råd. Disse ressursene, sammen med kompetanse i lærerstaben, er ryggraden i det materialet du vil trenge for å engasjere seg med å utvikle seg som en student i School of Engineering. Studiet vil du fatt på vil bevege deg fra en student til en profesjonell, med en rekke ferdigheter, kunnskap og kompetanse i å utvikle løsninger. Du vil utvikle seg som en selvstendig elev, med et stort utvalg av overførbare ferdigheter, med å forstå hvordan du kan bruke kunnskap og ferdigheter i alternativ situasjon. Læringen er delt inn i fire bredt selv kvartiler, som hver gir et tema område av studie- og læringsutbytte inkludert informasjonsteknologi, business management, prosjektledelse og, til slutt, mellommenneskelige og overførbare ferdigheter

Program taught in:
Engelsk

See 58 more programs offered by University of Greenwich »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- UK / EU, £ 11 200 for internasjonale studenter
Deadline
By locations
By date