Les den offisielle beskrivelsen

Dette grad vil gi deg den ideelle grunnlaget for en karriere i byggebransjen. Som en mengde landmåler, vil du gi en rekke tjenester, inkludert kost og kontrakt råd, kostnad prognoser, måling og kostnadskontroll. Du vil også være ansvarlig for økonomisk styring av byggeprosjekter fra begynnelse til ferdigstillelse. Dette vil gi deg et godt grunnlag for progresjon til lederstillinger i hele næringen.

Antall kartlegging krever tekniske, økonomiske, juridiske og ledelsesmessige ferdigheter. Programmet gjenspeiler dette mangfoldet. I år 1 og 2, vil du arbeide tett på prosjekter med medstudenter fra å bygge oppmåling, design og byggeledelse, og boet lederprogrammer.

Universitetet investerer £ 76 millioner i en ny bygning for å huse campus bibliotek, TV-studioer og akademiske fasiliteter for disipliner, inkludert arkitektur, design og konstruksjon. Stockwell Street ligger en kort spasertur fra Greenwich Campus og dette programmet vil bli levert der fra 2014.

Målet med programmet er: - Å utvikle dine kunnskaper om ledelse, jus og økonomi i bygg- og eiendoms bransjer - Å utstyre deg med de ferdigheter, teknikk og evner som trengs for å være en mengde landmåler - Å utvikle din evne til å løse konstruksjonsproblemer .

Oppmøte

  • 3 år på heltid - 4 år sandwich - 5 år deltid

Opptakskrav

Søkere bør ha: 260 SO poeng pluss minst tre GCSEs på karakteren C eller høyere (inkludert engelsk og matematikk) eller tilsvarende kvalifikasjoner.

Assessment

Studentene blir vurdert gjennom eksamener og kurs.

Faglig anerkjennelse

Dette programmet er en rute til medlemskap i Chartered Institute of Building (CIOB). For å oppnå MRICS status er det nødvendig å foreta en akkreditert MSc etter å ha fullført programmet ovenfor.

Karriere muligheter

Nyutdannede kan forfølge muligheter i privat praksis, med entreprenører, utbyggere, borettslag og lokale og sentrale myndigheter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 58 flere kurs fra University of Greenwich »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Pris
9,000 GBP
UK / EU, £ 11 200 for internasjonale studenter
Deadline
Etter sted
Etter dato