Kursoversikt

Denne graden vil gi deg muligheten til å undersøke de mange faktorene som er involvert i kriminell atferd og hvordan samfunnet reagerer gjennom det strafferettssystemet.

Du vil studere de viktigste teoriene om kriminalitet og avvik og deres relevans for samtidens strafferettspolitikk, forskning og praksis.

Ved siden av dette får du en grundig kunnskap om strukturer i det strafferettslige systemet, som dekker domstolene, fengselet, prøvetjenesten og politiet.

Gjennom studiene dine vil du utvikle gode forsknings- og analytiske ferdigheter og lære å presentere ideene dine effektivt både muntlig og skriftlig.

Hvorfor kriminologi og kriminell rettferdighet i Swansea?

Basert på Hillary Rodham Clinton School of Law, vil du dra nytte av å være del av et livlig og mangfoldig forsknings- og undervisningsmiljø.

Vi gleder oss over et misunnelsesverdig rykte for undervisningen vår, hvor kriminologi er rangert:

  • 4. plass i Storbritannia (Times
  • 12. plass i Storbritannia (Guardian University Guide 2020)

Du vil bli med på et universitet som er i Storbritannias topp 10 for generell studenttilfredshet (NSS 2019) og Storbritannias topp 10 for kandidatpersoner (DLHE 2018).

Din Criminology og Criminal Justice Experience

Vår fleksible gradsstruktur med en rekke valgfrie moduler i andre og tredje år gir deg mange omfang for å skreddersy studiene dine til bestemte interesser, karrieremål eller ambisjoner for studenter.

Vi kan hjelpe deg med å arrangere arbeidsplasseringsmuligheter i et bredt spekter av innstillinger, både i Storbritannia og i utlandet.

Arbeidsmuligheter for kriminologi og strafferettspleie

Å studere en BSc i kriminologi og straffedom ved Swansea University kan føre til en rekke karrierer. Våre kandidater fortsetter til en rekke yrker, som inkluderer arbeid i:

Samfunnsutvikling, kriminell rettferdighet, lokal regjering, politistyrken, forskerutdanning, fengselsvesenet, prøvetjenesten, forskning, sosialt arbeid, utdanning, opplæring, britisk regjering, ofrehjelp og frivillige organisasjoner.

Karriere og arbeidskraft

Karriere og ansettbarhet Swansea Employability Academy (SEA) vil støtte deg på hvert trinn av din karriere reise som hjelper deg med å bygge en lys fremtid.

  • Våre karrierehjelpstjenester inkluderer:
  • Arbeidsomhet workshops, arbeidsgiverforedrag, skreddersydd arrangementer og karriere messer
  • Individuell veiledning og veiledning fra faglig kvalifiserte karriereadministratorer
  • Hjelp med å finne jobber, praktikplasser, arbeidsplasser og frivillighetsmuligheter
  • Tilgang til informasjon ressurser på et bredt spekter av karriere ledelse emner
  • Råd og veiledning om forskerutdanning og finansiering
  • Finansiering for å støtte studentopplæringsmuligheter og Studentforening / Klubbhendelser.

Vi tilbyr også hjelp og råd til Swansea University Alumni opptil to år etter at du har uteksaminert.

Ansettbarhet ved School of Law

School of Law har en proaktiv tilnærming for å styrke ansettbarheten ved graden, med en dedikert ansattes og plasseringsansvarlig. Skolen tilbyr en rekke lokale, nasjonale og internasjonale arbeidsplasser, profesjonelle kurs, råd og støtte for å hjelpe deg med å utvikle ferdighetene som kreves for å oppnå dine ambisjoner.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 6 flere kurs fra Swansea University »

Sist oppdatert September 4, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
13,750 GBP
Storbritannia / EU: 9000 GBP per år. Internasjonalt: 13 750 GBP per år.
Etter sted
Etter dato