BSc (Hons) i miljøgeografi og utendørs utdanning

Generelt

Programbeskrivelse

Oversikt

Hvis du vil ha en lydfag grad som også tar deg med å undervise og lede utendørs aktiviteter, har denne unike graden blitt designet for deg.

Vårt kurs blander faglig grunnlag for vår miljøgeografi grad med praktisk undervisning på ledende og veiledende grupper utendørs og gir pedagogiske aktiviteter med en geografisk og miljømessig vektlegging. Våre feltkurs og praktisk undervisning vil gi deg praktisk erfaring og du vil forstå kjerneproblemene i geografi, landskapsevolusjon, menneskelig innvirkning på miljøet, feltferdigheter og miljøhistorie.

Våre ledende fjellklatrere og utendørs spesialister vil lære deg utendørs lederskap, fjellferdigheter og miljøutdanning. I tillegg får du Mountain Leader Award, godkjent av Mountain Training Association. Dette er et fysisk krevende kurs som krever et visst nivå av helse, fitness og mobilitet.

Topp grunner til å studere med oss

# 1 Kombiner din vitenskapsgrad med en fjelllederpris

# 2 Få praktisk erfaring med å samarbeide med industripartnere i din grad

# 3 Du vil ta en boligfeltklasse i Island eller Spania

Kursdetaljer

Disse kursene inkluderer en solid jording i miljøgeografi sammen med praktisk opplæring i navigasjon, fjellfarer, utendørs sikkerhet. Vi trener deg også til å designe og levere utendørsprogrammer med miljø- og økologiske læringsresultater.

Vi har sterke lenker med bevarings- og miljøledelse arbeidsgivere gir deg muligheten til å få praktisk erfaring med å samarbeide med forretningspartnere i løpet av graden din.

I utendørsundervisningskomponentene lærer du deg fra noen av Storbritannias beste fjellklatrerinstruktører og utendørsopplærere. Den valgfrie, men inkluderte Summer Mountain Leader Award krever at du må fullføre minimum 40 fjelldager. Denne graden krever et høyt nivå av helse, fitness og mobilitet, samt en forpliktelse til friluft og fjellvandring.

undervisning

Vi har blitt tildelt femstjerners fortreffelighet for vår undervisning ved QS World University Rankings 2017/18.

Du vil bli undervist gjennom en blanding av forelesninger, felt og laboratorieøvelser og opplæringsøvelser. Du får mulighet til å få arbeidsbasert erfaring som en del av graden din, som vil telle mot gradprogresjonen din.

feltarbeid

Du vil tilbringe en betydelig mengde tid i våre eksepsjonelle skotske landskap, både på feltkurs og få erfaring for Mountain Leader Award.

Kurset inkluderer et valgfritt fem-dagers feltkurs i Storbritannia i år 2 og 3.årsmuligheter for feltklasser i Spania eller Island. Kostnadene er fordi disse er subsidierte, men et økonomisk bidrag er nødvendig.

Utendørsutdanningsmodulene læres først og fremst via boligfeltklasser, som finner sted i noen av Skottlands vakreste steder.

evaluering

Kursoppgaver omfatter utendørsopplæringsleksjon, landskapsfortolkning og utarbeidelse av miljøkonsulentrapporter. Dette gir deg svært relevant opplæring for sysselsetting mens du studerer for din grad.

Studere i utlandet

I tillegg til utvekslingsmulighetene for alle Stirling-studenter har Miljøgeografi et veletablert utvekslingsprogram med universiteter, inkludert University of Guelph i Canada og University of Fairbanks, Alaska.

Det er også muligheter for en Erasmus utveksling til universiteter i Sverige og Tyskland. I løpet av år 3 kan du tilbringe ett eller to semestre i utlandet der du studerer kurs tilsvarende de som er tatt på Stirling, og har mulighet til å utvide din miljømessige og kulturelle opplevelse.

Finn ut mer om å studere i utlandet.

Kontakt

Dr Alan Law, programdirektør for utdannelsesgrader

+44 (0) 1786 467770

alan.law1@stir.ac.uk

Avgifter - 2021/22

  • Utenlandske studenter (ikke-EU): £ 17,900
  • Skotske studenter: £ 1820
  • Studenter fra resten av Storbritannia: £ 9,250
  • EU-studenter: £ 17,900 *

* For EU-studenter som starter studier i studieåret 2021/22, vil vi tildele et automatisk stipend på opptil £ 30k i løpet av kurset ditt. Dette er underlagt kvalifikasjonskriterier

Sist oppdatert nov. 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimér