BSc (Hons) i rettsmedisinske undersøkelser

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Forensiske etterforskere produserer bevis som kan brukes i en domstol. Dette programmet vil gi deg kunnskap og praktisk erfaring med vitenskapelige metoder for undersøkelse og løsning av forbrytelser.

GCU har nylig investert mer enn £ 1,5 millioner for å lage toppmoderne kjemi- og biologilaboratorier hvor studentene får uvurderlig praktisk erfaring med å bruke moderne instrumenter, som en DNA-analysator, ultra kraftige mikroskoper og massespektrometre.

Dette programmet gir deg en fast forståelse av de teoretiske og praktiske aspektene av kjemiske og biologiske vitenskap, med rettsmedisinske konsulentfirmaer som diskuteres overalt. Du vil ha mulighet til å bruke opptil et år hos en av våre partnerinstitusjoner i Europa eller USA.

Nyutdannede kan bli akseptert som assosierte medlemmer av Royal Society of Chemistry (RSC), som er et skritt mot chartret kjemistatus.

Din karriere

Nyutdannede har gått på jobb i kjemiske og biokjemiske analysesektorer, miljøforensiske området, rettsmedisinske vitenskap, politiet, matvaresikkerhet, undervisning, legemidler og olje- og gassindustrien.

Hva du vil studere

År 1

Kjemi, humanbiologi, fysikk, matematikk

År 2

Fysisk kjemi, kjemisk analyse, sivil

År 3

Instrumental Analytisk Kjemi, Forebygging av Forebygging, Undersøkelse

År 4

Environmental Forensic Analysis, Forensic Microscopy, Advanced Forensic Biology, Avanserte Teknikker I Forensic Science, Project.

Inntakskrav

Alle oppføringskrav som er oppført her, bør brukes som en veiledning og representerer det minimum som kreves for å bli vurdert for oppføring. Søkere som er gjort et betinget tilbud om et sted kan bli bedt om å oppnå mer enn det som er oppgitt.

År 1

SQA høyere

BBBC inkludert kjemi, pluss Nat 5 engelsk og matematikk

Et nivå

CCC inkludert kjemi, pluss GCSE engelsk og matematikk ved C / 4

ILC høyere

H2 H2 H3 H3 inkludert kjemi, pluss engelsk og matematikk på vanlig nivå O2

IB Diploma

24 poeng må inkludere kjemi på høyere nivå

BTEC

Nivå 3 Utvidet Diplom i Forensisk / Anvendt Vitenskap (må inkludere Kjemi) ved MMM

År 2

BTEC

Nivå 3 Utvidet Diplom i Anvendt / Forensisk Vitenskap (må inkludere Kjemi) ved DDM

engelske språk

I tillegg til å oppfylle kvalifikasjonskravene, har internasjonale studenter hvor engelsk ikke er morsmål, en IELTS-score på 6,0 uten element under 5,5.

Vær oppmerksom på: Hvis du er fra et flerspråklig engelsktalende land, kan du ikke bli pålagt å gi ytterligere bevis på din engelskspråkkunnskaper.

Tilleggsinformasjon

Andre faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner

Hver søknad til GCU vurderes på individuell basis. Hvis du ikke har de typiske akademiske opptakskvalifikasjonene, men kan demonstrere relevant arbeidserfaring og / eller studiepoeng fra anerkjente faglige organer, kan du være kvalifisert til å delta i dette kurset ved Universitetets anerkjennelse av prioriteringsordning.

Internasjonale Pathways

Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du være kvalifisert til engelsk for Universitetsstudiet.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

  • Hjem: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internasjonalt: £ 11 500

* Samlet studieavgift for RUK studenter som fullfører en tre eller fire års grad er kappert til £ 27.750. Spesifikke gebyrer er underlagt bekreftelse fra den skotske regjeringen og kan endres når den er bekreftet.

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

Profesjonell anerkjennelse

Nyutdannede av dette programmet kan aksepteres som assosierte medlemmer av Royal Society of Chemistry (RSC) som er et skritt nærmere befraktet kjemistatus.

Studere i utlandet

Studentene har mulighet til å bruke opptil ett år på en av våre partnerinstitusjoner i Europa eller USA.

Vurderingsmetoder

Kombinasjon av usett skriftlig eksamen, vurderinger og muntlige presentasjoner. Dette særegne programmet gis en dyp forståelse av vitenskapelige prinsipper kombinert med en bred og variert pedagogisk tilnærming, som forbedrer studentens sysselsettingsutsikter, ikke bare innen rettsmedisin, men også på andre områder. Mange av våre nøkkelpersoner praktiserer rettsmedisinske eksperter, som styrker våre elever, mens lærerutdanningen utvikler generiske ferdigheter som rapportskriving og eksamensteknikker. Den Nasjonale Studentundersøkelsen for 2012 ga 96% studenttilfredshet for Forensic Investigation.

Læringsmetoder

Våre studenter har mulighet til å studere utenlands for hele eller deler av nivå tre med våre partnerinstitusjoner i Finland, Sverige og Canada med mulige muligheter til å studere i USA fra 2012-13 og fremover. Som en del av deres Nivå 3-vurdering, deltar våre studenter i et industrielt besøk som forbedrer kunnskapen om hvordan industrien driver og tillater dem å gifte seg med teori til praksis. Denne strukturerte industrielle praksisstudiet gjennomføres i samarbeid med Scottish Environment Protection Agency, som vi har lange lenker til.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Les mer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Minimér