Les den offisielle beskrivelsen

BSc Computer Security og Forensics (Hons)

Dette programmet ble utviklet for å møte industriens behov for IT-sikkerhet spesialister med kunnskap og ferdigheter til å gjennomføre rettsmedisinske analyser av moderne datasystemer. Du vil bli gitt en grundig innføring i informatikk, data- og kommunikasjonssystemer, programvareutvikling og administrere sikkerhet i en organisasjon. Kursinnhold vil dekke kundenes trygghetsbehov nettverk, brukere og applikasjoner, sammen med datakriminalitet, politiet og rettsmedisinske metoder, og lovens krav til innsamling av bevis. Du vil få muligheten til å utvikle personlige og faglige ferdigheter slik at du kan kommunisere effektivt og gi et positivt bidrag på arbeidsplassen tvers av en rekke roller og et bredt spekter av organisasjoner.

Studenter kan ta industrielle undersøkelser som Cisco, Microsoft og Oracle Java sertifiseringer og utvikle verdifulle personlige og faglige ferdigheter. Alle studenter blir automatisk innmeldt som student medlemmer av British Computer Society Chartered organer med ansvar for å etablere og vedlikeholde tekniske og etiske standarder i yrket.

Målet med programmet er:

  • For å gi deg praktisk erfaring i bruk av nåværende generasjons verktøy og teknikker for å utvikle, vedlikeholde og overvåke sikre datasystemer
  • For å gjøre deg kjent med de problemer og bekymringer som er involvert i datasystemer og organisatorisk sikkerhet
  • Å sette studentene i stand til å håndtere kravene til å jobbe som IT-sikkerhet profesjonell.
Program undervist i:
Engelsk

Se 58 flere kurs fra University of Greenwich »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- UK / EU, £ 11 200 for internasjonale studenter
Deadline
Etter sted
Etter dato