Les den offisielle beskrivelsen

BSc Digital Media Technologies (Hons)

Dette programmet samler mange områder som påvirker utforming og utvikling av multimedia systemer. Det er en bred grad dekker tekniske, teoretiske og design områder. Den største forskjellen mellom denne graden og BSc Hons Multimedia Technology er at du vil gjøre mer arbeid på web-programmering og mindre på 3D-animasjon.

Programmet vil lære deg å lage og håndtere bilder (tegning og fotografi), produsere dataanimasjon (2D og 3D), og gjøre digital video og lyd for web, CD og DVD. Du vil også lære å opprette og administrere nettsider, program og utforming i kommersielle programvaremiljøer, og bruke prinsipper for design og analyse for å sikre arbeidet er av høyeste standard.

Din nye ferdigheter vil gjøre deg i stand til kritisk å analysere og drøfte sentrale problemstillinger i multimedia og Internett-teknologier og kommunisere effektivt med business, databehandling og design fagfolk.

Målet med programmet er:

  • For å utdanne deg i teorien, teknologi, praksis og anvendelse av databehandling og utvikling av web og multimedia systemer
  • For å sikre at du kan forstå og følge nye Internett og multimedia teknologi
  • For å sikre at du er fullt klar over tekniske, sosiale, etiske og juridiske problemstillinger i systemer bygning
  • For å gi deg kompetanse til å skape riktig utformet og implementert web og multimedia systemer.
Program undervist i:
Engelsk

Se 58 flere kurs fra University of Greenwich »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- UK / EU, £ 11 200 for internasjonale studenter
Deadline
Etter sted
Etter dato