Read the Official Description

BSc Film & Television Production (Hons)

Dette programmet tilbyr en bred base for produksjon og postproduksjon inkludert kamera, studio roller, redigering ferdigheter, digital compositing og visuelle effekter. Presentasjon, design, animasjon og teknikker for bevegelig grafikk er også inkludert.

Det gir oss mulighet til å tilegne seg både de nyeste teknikkene og tradisjonelle ferdigheter i TV-og filmproduksjon og post-produksjon. Ved vellykket gjennomføring av dette studiet vil kunne: demonstrere ferdigheter i kamera og studioteknikker, analysere, design, og opprette bevegelig grafikk og visuelle effekter, produsere og forvalte midler i en rekke medier (film, tekst, bilde, animasjon, lyd, video).

Individer vil arbeide selvstendig og som del av et team, utnytte nye teknologier knyttet til produksjon og post-produksjoner bransjer for å produsere en portefølje av arbeidet som viser en sterk teknisk, sosial, etisk og juridisk bevissthet for underholdningsindustrien.

Universitetet har i dag en samarbeidsavtale med BBC Training and Development der de vil være som angir forelesninger og praktiske studio sessions som en del av programmet.

Følgende er en indikasjon på nåværende programinnhold. Men betyr det raskt skiftende natur av fagområdet at både kurs som tilbys, og individuell kursinnhold, kan variere i årene fremover.

Program taught in:
Engelsk

See 58 more programs offered by University of Greenwich »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 uker
Heltid studier
Pris
- UK / EU, £ 11 200 for internasjonale studenter
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline