Les den offisielle beskrivelsen

BSc i datasystemer

UCAS kurskode: GL40

Studienivå: Grunnstudium

Opplæringsgebyr 2018/19:

  • Storbritannia / EU - £ 9 250
  • Internasjonalt - £ 10.000

Opptakskrav: Karakter CCC på et nivå, eller internasjonalt tilsvarende. Grad C i GCSE Matematikk og Grad C i GCSE engelsk språk, eller internasjonale ekvivalenter.

Engelskspråklige krav: IELTS 6.0 med ingen komponent mindre enn 5,5, eller tilsvarende

Studieform: Heltids klasserom

Varighet: 3 år

Vurderingsmetode: Individuelle og gruppebaserte praktiske oppgaver og presentasjoner, formative og summative klassetester, laboratorieloggen, eksamener og utvikling av skriftlige rapporter

Studentfinansiering: Tilgjengelig

Sted: London

Startdato: januar, september

Om dette kurset

Det overordnede målet med kurset er å gi en bred opplæring i datasystemer som skal produsere kandidater som er rustet til å anvende beste praksis innen programvareutvikling til utvikling av et bredt spekter av informasjonssystemer i organisasjoner. Dette vil gjøre det mulig for nyutdannede å starte en profesjonell karriere innen databehandling med spesifikke faglige ferdigheter som er relevante for lokale industribehov. Kurset vil også bidra til å møte industrins nåværende mangel på høykvalitets kandidater i databehandling, særlig de med programvareutviklingsferdigheter.

BSc Hons i Computing Systems kurset anerkjenner at programvareutvikling ferdigheter må suppleres med mennesker og prosess relaterte ferdigheter. Følgelig er folk, prosess og profesjonell praksis viktige emner innen moduler av kurset, og tillater utvikling av en bred kompetansegrunnlag som passer til en programvareingeniør.

Læringsmetoder

Du vil bli undervist ved å bruke et bredt spekter av undervisningsmetoder på tvers av modulene, inkludert forelesninger og seminarer. I tillegg til din tid i klassen, vil du også bli forventet å delta i ca. 25-35 timer selvstudietid per uke.

evaluering

Hver modul vurderes ved en kombinasjon av kurs og eksamen, eller kun ved kurs. En rekke evalueringsmetoder brukes over hele programmet, inkludert individuelle og gruppebaserte praktiske oppgaver og presentasjoner, formative og summative klassetester, laboratorieloggbok, eksamener og utvikling av skriftlige rapporter.

Profesjonell akkreditering

BSc Hons Computing Systems oppfyller akkrediteringskravene til British Computer Society (BCS), Chartered Institute for IT. Nyutdannede vil ha tilfredsstilt de pedagogiske kravene til Chartered IT Professional (CITP) og kan søke om å bli fullstendig medlem av BCS (MBCS).

Karriere og høyereutdanning muligheter

Etter oppgradering, vil du være kvalifisert til å gå på en profesjonell karriere i databehandling eller å gjennomføre videre studier på Masters eller Ph.D. nivå. Karriereveier inkluderer:

  • Designe forretningskritiske datasystemer
  • Å tilby rådgivning innen datasystemutvikling

Våre Ulster University Branch Campuses drives i partnerskap med QA Higher Education - en britisk høyere utdannelsesleverandør. Alle våre programmer på våre grenkampus er godkjent av universitetet og undervist av QA høyere utdanning og universitetspersonell.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Ulster University, London & Birmingham Campuses »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
- Storbritannia / EU - £ 9,000; Internasjonalt - £ 9 500
Deadline
Kontakt skolen
UK/EU: 03 September International: 27 August
Kontakt skolen
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
UK/EU: 03 September International: 27 August
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
UK/EU: 03 September International: 27 August
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato

Jan. 2020