BSc i Institutt for mekatronikk

&nbsp

Mekatronikk er den synergistiske integrering i maskinteknikk med elektronikk og intelligent datastyring i design og produksjon av produkter og prosesser. Mekatronikk er også definert som et tverrfaglig felt for ingeniørvitenskap, som karakteriserer sammenhengene mellom maskinteknikk, elektro / elektronikk og datateknologi slik at disse sammenhengene er grunnlaget for en "intelligent " oppførsel av en maskin. Felles for mekatronikk hentet fra disse definisjonene er i hovedsak bruk av PC-baserte digitale teknikker, gjennom ulike elektriske og elektroniske grensesnitt for å oppnå effektive mekaniske funksjoner.

&nbsp

Mekatronikk er den synergistiske kombinasjonen av presisjon maskinteknikk, elektronikk, reguleringsteknikk og informatikk. Hovedelementet i mekatronikk er integreringen av disse områdene gjennom design prosessen fra identifiseringen av design behov. Mekatroniske produkter krever integrering av mekanismer, aktuatorer, sensorer, beregningsorientert maskinvare og kontroll algoritmer. Kjennetegnes ved mekatroniske produkter er: "utskifting av mange mekaniske funksjoner med elektroniske meldinger, som resulterer i mye større fleksibilitet, brukervennlighet re-design eller omprogrammering, evnen til å gjennomføre distribuert kontroll i komplekse systemer, og evnen til å utføre automatiserte data innsamling og rapportering ".På grunn av disse fordelene av mekatroniske design, er den generelle trenden i bransjen å gjøre mer og mer intelligent produkter som intelligente oppvaskmaskiner, vaskemaskiner og avanserte biler. Den nye industrien trenden krever en slik student profil som har noen erfaring i mekatronikk design og mekatronikk filosofi.

&nbsp

Mekatronikk anses i sin bredere forstand som navnet gitt til en spesiell filosofi bak design og utvikling av mikroprosessor-baserte produkter. Læreplanen i avdelingen for Mekatronikk ingeniør ved Atilim Universit y er designet for å møte disse kravene fullt ut. Læreplanen og kurs sikte ekte hands-on erfaring i mekatronikk engineering, med spesiell vekt på prosjektering av mekatroniske produkter.

&nbsp

&nbsp

Jobbmuligheter

&nbsp

Job Opportunies for akademikere ved Institutt for Mekatronikk Engineering er diversing fra Hi-Tech private bedrifter til store tekniske prosjekter av regjeringen og verdensledende industriselskaper. Våre kandidater er mest vellykket i design og teknologi utviklingsarbeid, front-end teknologi prosjekter i et bredt omfang som; industriell automasjon, robot-programmer, automatiserte systemer, medisinsk mekatronikk osv. Mange av våre kandidater har etablert egne selskaper med spin-off teknologi ideer utviklet under sitt universitet år.
 

Se 12 flere kurs fra Atilim University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
8 semestre
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato