BSc i avdeling for mekatronikk

Generelt

Programbeskrivelse

BSc i Institutt for mekatronikk

&nbsp

Mekatronikk er den synergistiske integrering i maskinteknikk med elektronikk og intelligent datastyring i design og produksjon av produkter og prosesser. Mekatronikk er også definert som et tverrfaglig felt for ingeniørvitenskap, som karakteriserer sammenhengene mellom maskinteknikk, elektro / elektronikk og datateknologi slik at disse sammenhengene er grunnlaget for en "intelligent " oppførsel av en maskin. Felles for mekatronikk hentet fra disse definisjonene er i hovedsak bruk av PC-baserte digitale teknikker, gjennom ulike elektriske og elektroniske grensesnitt for å oppnå effektive mekaniske funksjoner.

&nbsp

Mekatronikk er den synergistiske kombinasjonen av presisjon maskinteknikk, elektronikk, reguleringsteknikk og informatikk. Hovedelementet i mekatronikk er integreringen av disse områdene gjennom design prosessen fra identifiseringen av design behov. Mekatroniske produkter krever integrering av mekanismer, aktuatorer, sensorer, beregningsorientert maskinvare og kontroll algoritmer. Kjennetegnes ved mekatroniske produkter er: "utskifting av mange mekaniske funksjoner med elektroniske meldinger, som resulterer i mye større fleksibilitet, brukervennlighet re-design eller omprogrammering, evnen til å gjennomføre distribuert kontroll i komplekse systemer, og evnen til å utføre automatiserte data innsamling og rapportering ".På grunn av disse fordelene av mekatroniske design, er den generelle trenden i bransjen å gjøre mer og mer intelligent produkter som intelligente oppvaskmaskiner, vaskemaskiner og avanserte biler. Den nye industrien trenden krever en slik student profil som har noen erfaring i mekatronikk design og mekatronikk filosofi.

&nbsp

Mekatronikk anses i sin bredere forstand som navnet gitt til en spesiell filosofi bak design og utvikling av mikroprosessor-baserte produkter. Læreplanen i avdelingen for Mekatronikk ingeniør ved Atilim Universit y er designet for å møte disse kravene fullt ut. Læreplanen og kurs sikte ekte hands-on erfaring i mekatronikk engineering, med spesiell vekt på prosjektering av mekatroniske produkter.

&nbsp

&nbsp

Jobbmuligheter

&nbsp

Job Opportunies for akademikere ved Institutt for Mekatronikk Engineering er diversing fra Hi-Tech private bedrifter til store tekniske prosjekter av regjeringen og verdensledende industriselskaper. Våre kandidater er mest vellykket i design og teknologi utviklingsarbeid, front-end teknologi prosjekter i et bredt omfang som; industriell automasjon, robot-programmer, automatiserte systemer, medisinsk mekatronikk osv. Mange av våre kandidater har etablert egne selskaper med spin-off teknologi ideer utviklet under sitt universitet år.
 

Sist oppdatert april 2012

Om skolen

Atilim Universitetet ble grunnlagt av den Atilim Foundation 15. juli 1997 for å tjene som en stiftelse Universitetet i egenskap av en juridisk enhet i henhold til reglene i loven ikke. 2547 om Foundat ... Les mer

Atilim Universitetet ble grunnlagt av den Atilim Foundation 15. juli 1997 for å tjene som en stiftelse Universitetet i egenskap av en juridisk enhet i henhold til reglene i loven ikke. 2547 om Foundation of Higher Education Institutes. Atılım mål er å utvikle individer med evnen til å oppnå og sette til å bruke den universelle informasjon som kreves i en alder av teknologi; - personer som er kunnskapsrike og erfarne i sine respektive felt, kunne arbeide som medlemmer av et team, og er ikke redd av konkurranse. I tillegg vil de operere i nært samarbeid med det internasjonale samfunnet samtidig som du kan beskytte og bevare kunstneriske, kulturelle og historiske verdier, være følsom overfor miljøspørsmål samtidig er dynamisk, nysgjerrige og oppmerksomme på deres landets problemer.Atılım Universitetet ligger på 250 hektar land i İncek en av de nyeste og raskeste utvikle boligområder Ankara, 20 km fra sentrum og 7 km fra motorveien. Universitetsområdet inneholder fakultetet bygninger, laboratorier, konferansesaler, basketball og volleyballbaner, gymsal, tennisbaner, en tilstand hall, svømmebasseng, rekreasjonsområder der friluftsliv er også utført, kantiner og restauranter. &nbsp Ved å bruke ditt universitet dagene på ATILIM University vil du få: ◦ Muligheten til å få universitetsutdanning i et fremmed språk ◦ Det fysiske og systematisk infrastruktur som kreves for syntese av de tre grunnleggende fasetter, nemlig "utdanning ", "forskning " og "kultur ", som danner "universitetet " konsept ◦ utdanningsprogrammer ved internasjonale standarder (f.eksABET 2000) ◦ Kompetent faglig teamet ◦ Muligheten til å ha forelesninger i små klasser og dermed mer aktiv involvering i læringsprosessen, ◦ Moderne laboratorier er utstyrt med den nyeste teknologien ◦ mulighet til å kommunisere med fakultetet medlemmer på en en-til-en basis, og har en reell utdanning og diskusjon atmosfære støttet av en rekke sosiale aktiviteter, Minimér