BSc i det design: bred faglig basis

Generelt

Programbeskrivelse

BSc i IT Design: Bred læreplanen Base

&nbsp

Studenter på dette programmet utvikle ferdigheter til å utføre et bredt spekter av oppgaver, som å tilpasse og innkjøp bedriftssystemer og utvikle avanserte programmer for å dekke en voksende industri. De fleste bedrifter i dag bruker noen form for IT-systemer. Søknaden, utvikling og integrasjon av disse, ofte komplekse, systemer krever bistand fra en spesialist i IT-Design. IT design programmer tilby fleksible studietilbud. Dette programmet tilbyr en bred faglig base for alle studenter før de velger en av tre fagretninger: Enterprise Systems og Economy, Software Design eller Information Systems Design. Hvis du velger den brede curricular basen vei, kan du velge ditt område av spesialisering senere. Målet med programmet er å gi en plattform og nyttig kunnskap for IT-feltet og arbeid som er både stimulerende og utfordrende.IT-Design programmet gir store muligheter til å etablere kontakter med lokale bedrifter. Den forbereder for en fremtid i IT-bransjen.

&nbsp

&nbsp

Utdanning

Utdanningen i IT-Design program starter med en bred base i IT og aktiviteter som forbereder til videre studier i ett av de tre fagretninger. Ingen tidligere IT-kunnskaper er nødvendig. Det er nok at du er interessert i IT og ivrige etter å finne ut mer om det muligheter. Karlstad Universitet tilbyr derfor en IT bred læreplanmessige basen program egnet både for de som er kjent med IT verden og de som ikke er det. Velge den brede læreplanen basen gir deg sjansen til å lære mer om de ulike rollene og perspektiver før du velger en spesialisering.

&nbsp

&nbsp

Form Undervisningsspråk

Undervisningen er i form av forelesninger, laboratoriearbeid, seminarer og prosjekter.På en gjennomsnittlig, er det tre til fem dager med planlagt klasser i uken på Karlstad Universit y. Studentene skal også delta i ulike prosjekter. Aktiv deltakelse i kursene er nødvendig, og studentene forventes å studere mye, og gradvis mer og mer selvstendig, på egenhånd. Dette er en full-time studiet. Et web-basert kommunikasjon plattformen er brukt i noen emner som supplement.

&nbsp

&nbsp

Eksamen

Eksamen Formatene varierer fra kurs til kurs og kan omfatte skriftlige eksamener, muntlige eksamener, innleveringsoppgaver eller hjemmeoppgaver eksamener. Eksamen foregår som regel ved slutten av hvert kurs, modul, eller enhet.

&nbsp


Professional Kontakt

Undervisningen på kursene er fast knyttet til næringen, og studentene vil få mulighet til å få kontakt med lokale bedrifter, for eksempel i skriving av deres grad prosjekter. Studentene vil også møte med gjesteforelesere og delta i feltstudier.

&nbsp


Course of Study

Studiene innebærer heltidsarbeid med et gjennomsnitt på 20 timer planlagte klasser i uken. Studentene tilbringer resten av sin tid arbeidet med gruppeoppgaver. Aktiv deltakelse er nødvendig i kursene og studentene forventes å studere mye på egenhånd. Feltstudier og laboratorium økter er hyppige og vanligvis obligatorisk.

&nbsp

&nbsp

Arbeidsmarkedet

IT-design bred faglig basis forbereder for ett av tre fagretninger: Enterprise Systems og økonomi, software design eller Information Systems Design. For mer informasjon om jobbmuligheter, se under overskriften de respektive spesialisering områder.

&nbsp

&nbsp

Grad

Ved fullføring av programmet, blir elevene tildelt en Bachelor of Science eller Art.

&nbsp

&nbsp

Videre studier

Ved fullføring av programmet kan du velge å fortsette mot en Master "s grad i for eksempel Project Management. Du kan også fortsette å studere på Master " s nivå og på doktorgradsnivå i Computer Science, Business Administration eller Information Systems . Faget som din Master "s grad vil bli tildelt vil avhenge av dine tidligere studier.

Sist oppdatert juni 2012

Om skolen

Karlstad universitet - Endre fremtiden! Som en av de yngste universitetene i Sverige, håper vi å være mer eventyrlystne i å utfordre etablerte og utforske det ukjente. Vår ambisjon er å bidra til ut ... Les mer

Karlstad universitet - Endre fremtiden! Som en av de yngste universitetene i Sverige, håper vi å være mer eventyrlystne i å utfordre etablerte og utforske det ukjente. Vår ambisjon er å bidra til utvikling av kunnskap på internasjonale, regionale og individuell plan. Takket være vår åpenhet, kreativitet og flerfaglighet, har vi allerede oppnådd en betydelig nivå av akademiske prestasjoner. All vår undervisning og forskning blir understøttet av en tett dialog med private selskaper og offentlige organisasjoner. Ikke minst kan vi også tilby en av de mest inspirerende universitetsmiljø i landet. Solen er symbolet på universitetet. Solen gir lys og representerer liv, varme og energi, er det forbundet med opplysning og vekst, akkurat som Karlstad Universitet.&nbsp Hovedformålet med Karlstad Universitet er å gi en bred og tverrfaglig program for studenter i Sverige og besøke studenter fra utlandet, mens utvikle sterke forskningsområder. Universitetet ligger på en campus som tilbyr et moderne og stimulerende miljø. Arkitekturmessig inspirerende Biblioteket ligger i hjertet av campus gir en mye verdsatt studiemiljø for ca 12 500 studenter. I 2009 ble en ny spennende bygning, Vänern, innviet som reflekterer våre høye ambisjoner for utdanning og forskning. Universitetet har også en campus i Arvika, ca 90 km fra Karlstad, hvor Ingesund School of Music med sine 300 elever ligger. Minimér