BSc Intelligent Supply Chain

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Etter XJTLU spennende og innovative syntegrative pedagogiske modell, er dette programmet et likeverdig samarbeid mellom universitetet og dets bransjepartner, AMT, ved School of Intelligent Finance and Business i XJTLU Entrepreneur College (Taicang) .

BSc Intelligent Supply Chain- programmet integrerer applikasjon og praksis, og gir deg en banebrytende utdanning innen forsyningskjeder i en tid med kunstig intelligens.

Du vil studere teorier i strategier, prosesser, informasjonssystemer, økonomiske støttesystemer, modellsimulering og kunstig intelligensoptimalisering i drift og forsyningskjede, og motta opplæring i styring og optimalisering av forsyningskjeden.

I tillegg vil du dra nytte av XJTLU samarbeid med industripartnere innen intelligent forsyningskjede, og få en solid forståelse av hvordan forsyningskjeden former salgs- og gevinstpotensialet til en virksomhet, og hvilken rolle teknologien kan spille i å revolusjonere leverandørkjedeadministrasjonspraksis over hele verden.

Ikke bare det, men kandidater fra dette unike programmet vil også dekke behovene til et bredt spekter av arbeidsgivere, ettersom utdanningsmodellens unike fokus på entreprenørskap og innovasjon gir deg ferdigheter og evner til å tenke som en gründer, og gi grunnlaget for deg å fortsette å bli en av lederne for morgendagens nye næringer.

Hvorfor skal jeg studere Intelligent Supply Chain ved XJTLU Entrepreneur College (Taicang)?

 • Vær en del av en unik pedagogisk opplevelse, og forbereder deg til å jobbe i fartsfylte, raskt skiftende, smarte teknologidrevne næringer;
 • Dra nytte av XJTLU strategiske beliggenhet i XJTLU høyteknologiske utviklingssone med raskt ekspanderende teknologidrevne næringer;
 • Lær gjennom praktisk anvendelse, bruk dine kunnskaper og ferdigheter til å løse reelle problemer i forsknings- og bransjens omgivelser;
 • Dra nytte av veiledning og opplæring fra bransjeeksperter som en del av den unike industri-skolens partnerskap med ledende bedrifter;
 • Få verdifull gründer- og lederegenskaper gjennom å studere de unike moderne gründermodulene som er en del av graden, noe som gir deg et konkurransefortrinn i uansett karrierevei du velger;
 • 600 timers problembasert praksisplass som en del av studiet;
 • Studere i spesialbygde, moderne fasiliteter på XJTLU nye Taicang-campus (grunnet åpning i 2021);
 • Utdannet med kvalifikasjoner i verdensklasse, inkludert to grader: en XJTLU grad fra det kinesiske utdanningsdepartementet og en globalt anerkjent grad fra University of Liverpool, medlem av Russell Group av ledende britiske universiteter.

Kunnskaper og ferdigheter

Når du er uteksaminert fra BSc Intelligent Supply Chain-program, vil du ha:

 • et omfattende og dyptgående teoretisk fundament for styring av forsyningskjeder;
 • muligheten til å bruke teknologien i forsyningskjeder for å løse de praktiske problemene med forsyningskjededrift under moderne, fremvoksende forretningsmodeller;
 • et globalt perspektiv på ledelse av forsyningskjeder, så vel som en dyp innsikt i industrien i Kina;
 • evnen til å kombinere teori, praksis og kritisk tenking for å finne innovative forretningsløsninger;
 • omfattende kunnskap om entreprenørskap og ledelse, prosjektledelse og innovasjonskonsepter og hvordan de kan brukes i en praktisk setting;
 • kommunikasjons-, mellommenneskelige, problemløsende og analytiske ferdigheter på høyt nivå som kan overføres over en rekke karrierer og bransjer.

Shot with @expeditionxdrone

moduler

År ett

Storbritannias grader er tre år lange, mens de i Kina er fire, og derfor aksepterer vi studenter med visse kvalifikasjoner direkte inn i år to, som er starten på det akademiske hovedprogrammet. De fleste studenter går imidlertid inn i Year One , som gir deg en rekke interessante moduler, språkkurs og kjerneferdigheter for graden din.

År to

Major: Obligatoriske moduler

Major: Valgfrie moduler

Mindre: obligatoriske moduler

År tre

Major: Obligatoriske moduler

Major: Valgfrie moduler

Mindre: obligatoriske moduler

År fire

Major: Obligatoriske moduler

Major: Valgfrie moduler

Mindre: obligatoriske moduler

Karriere

Nyutdannede fra dette programmet vil være godt forberedt på å nå ledende stillinger eller bli operasjons- eller supply chain management strateg i topp nasjonale og internasjonale organisasjoner. Du vil ikke bare ha spesialiserte kunnskaper, men også ha et bredt spekter av ferdigheter som vil plassere deg i en høyt verdsatt posisjon på ditt fremtidige arbeidssted.

avgifter

Internasjonale studenter

88 000 RMB per studieår.

Tidlig fuglrabatt

Alle internasjonale som aksepterer tilbudet innen 1. mai 2020, vil automatisk kvalifisere seg til en rabatt på 8000 RMB på tidlig fugl

Bli med på et gratis kinesisk språkkurs

Vi tilbyr nå et gratis kinesisk språkkurs i sommer for alle studenter og studenter som begynner på graden i september 2020.

Velg mellom et to-ukers, fire-ukers eller seks-ukers språkkurs.

Hong Kong, Macao og Taiwan studenter

88 000 RMB per studieår.

Tidlig fuglrabatt

Alle studenter fra Hong Kong, Taiwan og Macao som godtar tilbudet sitt innen 1. mai 2020, vil automatisk kvalifisere seg til en rabatt på 8000 RMB på tidlig fugl.

Studenter i Hong Kong, Macao og Taiwan som søker på XJTLU gjennom felles inngangsundersøkelse på det statlige online applikasjonssystemet (Education Examination Authority of Guangdong Province), vil automatisk kvalifisere seg til en rabatt på 8000 RMB på tidlig fugl.

Kinesiske studenter på fastlandet

88 000 RMB per studieår.

Inntakskrav

Internasjonale studenter

Tilgang til år ett

Vi ønsker velkommen søknader fra kandidater av høy kvalitet i alle fag med passende videregående skole eller tilsvarende kvalifikasjoner. Studentene vil normalt forventes å ha høy status i videregående opplæring med minimum B-gjennomsnitt i alle fag samt relevante fag.

Inntrer i år to

Studenter som har fullført A-nivå eller International Baccalaureate (eller tilsvarende) vil bli vurdert for inntreden i år to, forskjellige programmer har forskjellige fagrelevante krav.

 • A-nivå: BBB
 • IB Diplom: 30 poeng
 • Avansert plasseringstest / Emne SATS - Videregående diplom med en GPA på 3,0 eller høyere, pluss:
  • Redesignet SAT: 1280 (studenter som tok SAT før 2016 vil kreve 1800) eller ACT: 27 og 2 AP-undersøkelser: 4 eller 2 SAT-fagtest: 600 eller
  • 3 AP-undersøkelser: 4 eller
  • 3 SAT-emner: 600

Hong Kong, Macao og Taiwan studenter

Studenter fra Hong Kong, Macao og Taiwan kan søke med følgende:

 • Minimum karakter på 400 på felles inngangseksamen til kinesiske universiteter for oversjøiske kinesiske studenter og studenter fra Hong Kong, Macao og Taiwan, eller
 • General Scholastic Ability Test (GSAT) rangering av minst de øverste 50 prosent for 4 fag, inkludert engelsk og matematikk. For detaljert informasjon se informasjon på kinesisk .

Engelskspråklige krav

For internasjonale søkere, hvis du ikke er morsmål i engelsk, eller hvis du ikke tidligere har studert på engelsk, må du ha tilfredsstillende engelskkunnskaper for å studere ved XJTLU . Ulike engelske kvalifikasjoner godtas:

Års oppføring

 • IELTS: 5.0
 • TOEFL: 62 (iBT)

År nummer to

 • IELTS 6,5
 • TOEFL: 90 (iBT)

Engelsk kvalifikasjoner er ikke nødvendig for studenter fra Hong Kong, Macao og Taiwan som tar felleseksamen eller GSAT.

Studenter som går inn i år ett med mindre enn IELTS 6.0 eller tilsvarende i engelsk, vil ta 10 studiepoeng EAP, og studenter med IELTS 6.5 eller over vil ta fem studiepoeng EAP.

"Dette programmet kombinerer BSc Intelligent Supply Chain, og entreprenørskap og innovasjonstrening, slik at du kan utvikle en kritisk innsikt i ekte industriell drift."

Dr. Guoquan Liu
Programleder

Slik søker du

Søknader skal sendes inn via vårt online søknadssystem:

 1. Klikk / trykk på gjelder koblingen
 2. Opprett en konto eller logg inn på din eksisterende konto
 3. Fullfør søknaden

Når søknadskontoen din er opprettet, oppgir du nøye all informasjonen som kreves i søknadsskjemaet, og kontroller at informasjonen du oppgir er korrekt, fullstendig og oppdatert. Last opp de nødvendige dokumentene til de tilsvarende feltene.

Du kan logge inn for å se ditt søknadsskjema når som helst.

For mer informasjon om hvordan du kan søke på studier ved XJTLU , vennligst besøk siden for hvordan du søker .

Sist oppdatert april 2020

Om skolen

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Les mer

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Minimér