BSc i miljøvitenskap

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Observere. Forstå. Oppdage.

Jordet i miljøvitenskap, søker vi å observere verden, forstå det og oppdage med kreativ dataanalyse. Våre studenter definerer fremtiden.

I en alder av store data er data strøm. Lær hvordan du bruker denne kraften, for å beskytte og utvide planetens naturressurser og forbedre livene til mennesker overalt. Velg Bachelor of Environmental Data Science (BEDS) for å kombinere akademisk rigor med applikasjoner for å observere og analysere vårt land, vann, luft og biosfære. Lead vårt samfunn inn i denne nye datatiden med en solid forståelse av miljøprosessene og svar på spørsmål som aldri har blitt spurt før.

Programmet er for tiden godkjent; Det kan være små endringer i studieplanen, studieavgift, etc.!

Nøkkelord

 • Studieform: Heltidsform av studie
 • Type studie: Bachelorstudium
 • Standard studietid: 3 år
 • Språk: Engelsk
 • Tildelt tittel: Bc (Bachelor - internasjonalt anerkjent BSc. Ekvivalent)
 • Opplæringsgebyr: 10 000 CZK (ca 400 EUR / år)
 • Innleggelsesfrist: se programsiden (typisk slutten av januar første runde, midten av mars andre runde, senere opptak kan også være mulig)

110047_110007_mcevII-2.jpg

Programdetaljer

Datavitenskap er hoveddriveren for innovasjon i de kommende årene. I geovitenskap har det vært en eksplosjon av data samlet fra ulike kilder. Sensorer, satellitter og datasimuleringer gir muligheten til å utforske vår planet i enestående detalj. Smart landbruk, virtuelle fjernvarslere og tidlige varslingssystemer for naturlige farer er bare noen få eksempler på det økende antall miljøapplikasjoner som utnytter vår dataflytighet.

Arbeide skulder til skulder med vårt fakultet du vil

 • utforske jordens system i en virtuell reise over tid og rom, fra de tidlige dagene av planeten vår og kikke inn i en fremtid full av usikkerheter
 • lære hvordan den naturlige verden fungerer og hvordan våre handlinger påvirker den i skalaer som spenner fra nano til global
 • forbedre dine evner i problemløsing, samarbeidsdesign, prosjektledelse og kreativ tenkning
 • mestre ferdighetene til å analysere store datamengder og oppdage mønstre som hjelper oss med å forutse dagens og fremtidige miljøutfordringer

Instituttets intellektuelle fokus er oppdagelsen for å forstå verden og forbedre infrastrukturen som er avgjørende for bærekraftig støtte til vår sivilisasjon. Understreker bruken av kvantitative tilnærminger, BEDS har flere pulserende forskningsaktiviteter som fokuserer på hydroklimatisk variabilitet, geospatiale mønstre og økologisk mangfold. Våre vitenskapelige studier takler globale utfordringer, forfølger grunnleggende spørsmål og utfordrer status quo. Vi utvikler og bruker banebrytende tilnærminger som spenner fra grunnleggende vitenskapelige prinsipper til kompleks ingeniørdesign, med sikte på fire strategiske utfordringsområder:

 1. Hydrologi: studerer bevegelsen, tilgjengeligheten og kvaliteten på vann og deres ekstremer i et forandrende klima.
 2. Økologi: En grunnleggende forståelse av livsprosesser og deres samspill i ulike miljøer.
 3. Geografiske informasjonssystemer: dekker alle ingrediensene som er nødvendige for sammenhengende romlig analyse og visualisering av de dominerende prosessene.
 4. Programmering: Utvikling av alle viktige digitale strukturer for effektiv manipulering, lagring og håndtering av store dataobjekter.

Opplæring av våre studenter er vårt kjerneoppdrag. De er klare til å lære, kombinere sin naturlige nysgjerrighet med analytisk presisjon og bruke sin lekne fantasi til å analysere både lokale og verdensomspennende problemer. CULS-studenter er verdensreisende, forskere, idrettsutøvere og mer. Våre fakultet og ansatte er dedikert til å utdanne våre studenter, og avslører en kultur av læring ved å gjøre, slik at de er best rustet til å betjene samfunnet som fagfolk, lærde, akademiske ledere og entreprenører. Våre studenter er vår inspirasjon.

Studieplan

Studieplanen består av felles emner (første 3 semester) og valgt spesialisering (neste 2 semester). Det siste semesteret er hovedsakelig dedikert til forberedelse av bacheloroppgave.

110049_110005_mcevII_aero_low-7.jpg

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The Faculty of Environmental Sciences was established on 1 July 2007 on the basis of the consent of the Accreditation Commission of the Ministry of Education, Youth and Sports (20 June 2007), and the ... Les mer

The Faculty of Environmental Sciences was established on 1 July 2007 on the basis of the consent of the Accreditation Commission of the Ministry of Education, Youth and Sports (20 June 2007), and the approval of the CULS Academic Senate (26 June 2007). Minimér