BSc i reiseliv og hotellledelse
Final International University in Cyprus
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Turkish Republic of Northern Cyprus, Kypros
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
4 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
USD 5 550 / per year
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Generell informasjon
I et forsøk på å gi best mulig utdanning innen turisme, nyter Final International University to store fordeler gitt av grunnleggerne av universitetet. Den første er mer enn førti års erfaring fra Final Education Group i å tilby videreutdanning og høyere utdanningsprogrammer over hele Tyrkia; og den andre er den enorme anvendte kunnskapen til DMG-Akgünler-gruppen innen reise-, turisme- og gjestfrihetssektoren, som omfatter et konsortium av reiselivsbedrifter inkludert den største turoperatøren i Nord-Kypros, sjøreiser, overnatting og restauranter.
I dagens mangfoldige verden trenger turisme- og gjestfrihetsstudenter ikke bare formell utdanning i feltet, men også erfaring med praktisk opplæring som kombinerer teoretisk kunnskap oppnådd i klasser med praksis på arbeidsplassen. Studieprogrammet har blitt kritisk undersøkt og utviklet med eksperter fra reiselivssektoren og pedagogiske fagfolk for å sikre at nyutdannede vil ha en garantert jobb etter fullførte studier.
Studenter på programmet utfordres ikke bare gjennom skriftlige vurderinger, men gjennom en kombinasjon av praksisplasser, oppgaver, presentasjoner, gjesteforelesere, pedagogiske besøk, oppmøte på konferanser og workshops og deltakelse i internasjonale konkurranser. Disse mulighetene tjener studentenes beste interesser og gjør at avdelingen vår kan sammenligne seg med de beste gjestfrihets- og reiselivsskolene rundt om i verden. En av våre forelesere sitter i hovedstyret i Eurhodip, en sammenslutning av topp prisvinnende reiselivs- og gjestfrihetsskoler, og som representerer standardene som avdelingen vår er forpliktet til å møte.
FIU klasserom har det høyeste nivået av teknologi for studentbruk, og avdelingen har laboratorier satt opp med front office reservasjoner og billettprogrammer (Opera, Amadeus, etc.), kjøkken med toppmoderne design og overnatting, kongress, resort , og spafasiliteter som er åpne læringslaboratorier for våre studenter.
Plasseringen av avdelingen gir også en unik fordel for reiselivsstudenter. Çatalköy har den høyeste turismesengkapasiteten på Kypros og er følgelig den høyeste turismegenererende regionen. Det er historiske slott som dateres tilbake 2500 år. St. Hilarion Castle er kjent som 'Snøhvits' slott fra Disneys magiske eventyrhistorie. Hz. Omer Turbesi markerer i mellomtiden det første stedet hvor religiøse troende satte sin fot for å spre ordet om islam. Området er også veldig rikt på flora og fauna ettersom det er i utkanten av "Five Finger Mountains", habitat for de berømte orkideene på Kypros, og mange ville fugler. Den jomfruelige Alagadi-stranden er hjemmet til de truede Loggerhead Turtles, og sist men ikke minst, Çatalköy og nærliggende Girne har en blomstrende sosial scene med gatene og havneområdet som huser mange barer, kafeer og restauranter, og tilbyr studentene en multidimensjonal sosial opplevelse når du ikke studerer.
FIU reiselivsprogrammet lover elevene å lære ikke bare i klasserommet, men også i sektoren; studenter vil ikke bare motta en grad, men en garantert jobb; og til slutt, ikke bare ha opplevelsen av å være student i turistområdet "honningpotte" i Çatalköy, Girne, men en livsopplevelse som de vil nyte og aldri glemme!
Programresultat
Mål
Målet med Tourism and Hotel Management-programmet er å utdanne og trene, gjennom simulerte og virkelige yrkeserfaringer, eksperter og innovatører innen reiselivs- og gjestfrihetssektoren.
Mål
Turisme og hotellledelse undergraduate Program er designet for å utstyre studentene med både teoretisk og praktisk kunnskap om den raskt skiftende reiselivsnæringen og med ferdighetene til å anvende denne kunnskapen i spesifikke reiselivsorganisasjoner og reiselivssektoren mer generelt. Målet med programmet er å:
- Gi studentene avansert konseptuell og anvendt kunnskap innen turisme og gjestfrihet og i de grunnleggende grenene (hotelldrift, husholdning, mat- og drikketjenester, frontkontorledelse, reisebyråer og turoperatører) støttet av vitenskapelig informasjon og vitenskapelig kunnskap .
- Gi studentene teoretisk og praktisk kunnskap om økonomi, bedriftsøkonomi og juss som er relevant for yrkeskrav.
- Utvikle kompetente beslutningsevner på vanskelige områder.
- Sikre at studentene er innovative forskere og gründere.
- Oppdra individer med sosialt og etisk ansvar.
- Utruste elevene med lederegenskaper og evnen til å kommunisere effektivt i miljøet.
- Utvikle en høy motivasjon for prestasjon, fokusert på suksess i feltet.
Utfall
Spesielt har læreplanen til reiselivs- og hotellledelsen blitt utarbeidet med reiselivs- og gjestfrihetssektoren, i tråd med FIU-pensumet, som tar sikte på å sikre at vellykkede studenter ved slutten av et fireårig studieprogram vil ha:
LO1 Demonstrerte evnen til å kommunisere effektivt på engelsk i både tale og skrift.
LO2 Vist utvikling i analytisk, kritisk tenkning og problemløsende ferdigheter som grunnlag for kreativ og innovativ reiselivs- og hotelldriftspraksis.
LO3 Tilegnet seg kjernekonseptene samt teoretisk og praktisk kunnskap om reiseliv og hotelldrift forenlig med moderne krav innen det profesjonelle feltet.
LO4 Utviklet ferdigheter for effektiv planlegging, gjennomføring og evaluering av reiselivs- og hotellrelaterte oppgaver og prosjekter i akademiske, profesjonelle og praktiske sammenhenger gjennom individuelle og samarbeidende tilnærminger til studier og arbeid.
LO5 Anvendte ferdigheter, kunnskaper, ansvar og forpliktelse til kvaliteten som kreves for profesjonell praksis på høyt nivå innen reiseliv og hotellledelse i både simulerte og virkelige kontekster.
LO6 Demonstrert mottakelighet for filosofien om livslang læring og evne til å engasjere seg i både autonom og teambasert akademisk og faglig utvikling.
LO7 Opparbeidet tilstrekkelig akademisk kompetanse innen reiseliv og hotelldrift til å muliggjøre progresjon til videre akademiske studier, inkludert kapasitet til å drive uavhengig forskning og samle og tolke kvalitative og kvantitative datasett.
LO8 Vist ansvar og forpliktelse til akademisk og profesjonell etikk, og til samfunnsansvar, inkludert miljøvern, bærekraft, helse-, sikkerhets- og sikkerhetsspørsmål og etikk.
LO9 Vist bevissthet om virkningen av turisme i den globaliserende verden og utviklet sosiale og språklige ferdigheter for å underbygge interkulturell kommunikasjon i en akademisk og profesjonell kontekst både på morsmålet og på et fremmedspråk.