BSc i utdanning, Montessori konsentrasjon

Generelt

Programbeskrivelse

For studenter som begynner på en bachelorgrad

Vår bachelorgrad med en Montessori-utdanningskonsentrasjon gir en enestående mulighet for utdanningsstudenter. Du kan tjene tre legitimasjonsbeskrivelser i ett program:

 • En bachelorgrad i tidlig barndom eller grunnskoleutdanning
 • A Association Montessori Internationale (AMI) Diploma
 • Statlig undervisning sertifisering

Programmet er et partnerskap mellom University of Hartford og Montessori Training Center Northeast (MTCNE), et AMI-læreropplæringssenter administrert av Capitol Region Education Council (CREC).128368_girls-on-desk-looking-at-notebook-159823.jpg

Om Major

Vårt bachelor of Science-program med en Montessori-konsentrasjon gir flere fordeler som gir deg fleksible karrieremuligheter:

 • Globalt: Ditt AMI Montessori-vitnemål er anerkjent over hele verden og gir et "pass" for å undervise internasjonalt.
 • Nasjonalt: Vårt program gir Connecticut-lærersertifisering i tidlig barndom eller grunnskoleopplæring som er anerkjent av 45 andre stater.
 • Lokalt: Du får erfaring i klasserommet på de mange offentlige og private Montessori-skolene i Greater Hartford-området.
 • Lær på vårt vakre Montessori-campus på Montessori Training Center Northeast (MTCNE), et AMI-læreropplæringssenter.
 • Dra nytte av stipendstøtte for Montessori-utdanningsstudenter.

Program

Bachelor of Science-graden med Montessori-studier er minimum 138 studiepoeng:

 • Inkluderer 30 studiepoeng AMI-trening
 • Ytterligere kurs i Montessori-studier som støtter AMI-opplæringen
 • Designet for å være ferdig om fire år
 • Observasjon og praksis undervisningskomponenter

Vellykket fullføring resulterer i:

 • BS i tidlig barne- eller grunnskoleutdanning med montessoristudier
 • AMI-vitnemål - grunnskole (3-6 år) eller grunnskole (6-12 år)
 • CT State Teaching Certificate - Early Childhood # 113 eller Elementary # 305

Gradskrav

Bachelor of Science-graden med Montessori-studier er minimum 138 studiepoeng. Studentene velger en bachelorgrad i tidlig barndom eller grunnskoleopplæring.

Godkjent fagområde hovedfag kreves som en del av all hovedutdanning. Studenter på Montessori-programmet tar hovedfag i Montessori-studier.

Karriereutsikt

Montessorilærere er etterspurt over hele verden. Det er rundt 4500 Montessori-skoler i USA, både offentlige og private, og mer enn 20 000 over hele verden. Hundrevis av stillinger for trente Montessori-lærere går ufylt ut hvert år.

Forpliktet til hele barnet

Hvis du er interessert i en pedagogisk tilnærming som fokuserer på hele barnet, blanding av akademikere, sosiale ferdigheter, livsferdigheter, den naturlige verden og glede i å lære, kan Montessori være riktig for deg.

Montessorilærere er opptatt av å utvikle hele barnet og hjelpe barn og unge å forstå deres plass og bidrag i vårt globale samfunn. Dr. Montessori så utdanning som mer enn bare å formidle kunnskap og ferdigheter, men snarere som en sosial reformbevegelse som førte til en bedre verden for generasjoner fremover.

Som en del av Association Montessori Internationale (AMI) Fet mål, håper vi å øke AMI-trente lærere betydelig de neste årene. University of Hartford og Montessori Training Center Northeasts programmer vil forberede flere AMI-lærere til å jobbe i nåværende og forventede nye Montessori-lærerstillinger.

Adgang

For opptak til programmer i Institutt for pedagogikk forventes 16 enheter med videregående fag og bør inneholde følgende som minimale:

 • Engelsk, 4 enheter
 • Samfunnsfag, 2 enheter
 • Fremmedspråk, 2 enheter
 • Vitenskap, 2 enheter
 • Matematikk, 2 enheter (inkludert 1 enhet algebra)
 • Andre faglige fag, 4 enheter

Profesjonelle programkrav

Utdanningsstudenter må søke om opptak til profesjonsprogrammet høsten andre året. Opptakskrav for profesjonelt program inkluderer:

 • SAT, ACT eller Praxis Core score. Selv om universitetet ikke krever SAT-, ACT- eller Praxis-poengsummer for opptak, krever staten Connecticut disse poengsummene for å undervise i sertifisering.
 • Kumulativt karakterpoeng gjennomsnitt på 3.0 eller høyere.
 • Det fullførte intervjuer skjemaet for disposisjoner.

Finansiell støtte og stipend

Økonomisk hjelp og skolestøtte er tilgjengelig for de som kvalifiserer. For å komme i gang med den økonomiske hjelpeprosessen, vennligst fyll ut gratis søknad om studentøkonomisk hjelp (FAFSA) ved å bruke University of Hartford skolekode.

I tillegg til universitetets økonomiske støtte, er Montessori-spesifikke stipend tilgjengelige gjennom generøsiteten til James Walton Montessori Scholarship Fund. For å bli vurdert som Walton Montessori-stipend, vennligst fullfør disse tre elementene:

 1. Et personlig essay: Essayet ditt kan være av hvilken som helst lengde, men bør inneholde relevant personlig og / eller profesjonell bakgrunnsinformasjon og erfaringer som har forberedt deg til deltakelse i Montessori-programmet. Disse erfaringene kan omfatte en historie om læring, en klasse du tok, din egen erfaring med Montessori eller opplevelsen fra noen du kjenner.
 2. Referanser: Oppgi navn, e-post og telefonnummer til tre referanser. Vi vil kontakte dem; de trenger ikke skrive anbefalinger.
 3. Intervju: Du vil fullføre et planlagt intervju med programpersonalet eller fakultetets medlem.

Hva er søknadsfristen for dette programmet?

Søknader om opptak til nybegynnerklassen ved University of Hartford blir vurdert på en "rullerende basis" som begynner i slutten av september. Fristen for å inngi den gratis søknaden om føderal studenthjelp (FAFSA) for økonomisk støtte er 15. februar.

Sist oppdatert jan. 2020

Om skolen

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your colleg ... Les mer

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your college career. So, why UHart? Because we have it all. Minimér