BACHELORSTUDIES

BScs i Administrasjon i De Forente Arabiske Emirater

Akademiske institusjoner rundt om i verden har en BSc eller Bachelor of Science. Denne populære lavere grad er nyttig i å forberede studentene på arbeidsplassen eller for avanserte studieprogrammene. Den gjennomsnittlige BSc tar tre til fem år å fullføre.

Studien av administrasjon omfatter vanligvis forretningsmessige temaer som økonomi, kommunikasjon og markedsføring. Denne faglige studien tar sikte på å forberede studentene på arbeid i virksomheten, enten i en ledende rolle eller som en del av et lag.

De forente arabiske emirater er en føderasjon av syv emirater på den østlige siden av den arabiske halvøya, ved inngangen til Persiabukta. Mye av arbeidsstyrken i UAE er utenlandske utlendinger - derav landet 's befolkning makeup være så variert, med Emirati borgere blir en minoritet i sitt eget land.

BSc i Administrasjon i De Forente Arabiske Emirater

2 Resultater i Administrasjon, De forente arabiske emirater Filter

Bachelor i bedriftsøkonomi i human resource management

Canadian University Dubai
BSc
sep. 2020
<
Heltid studier
<
4 år
Engelsk
Campus

BBA i Human Resource Management forbereder studentene til å bidra både strategisk og operativt mot en organisasjons utvikling av arbeidsstokken. Studenter i programmet vil stu ...

Les mer

Bs i menneskelig ressursforvaltning

American University of Ras al Khaimah
BSc
<
Heltid studier
<
4 år
Engelsk
Campus

Human Resource Management er prosessen med å ansette og utvikle medarbeidere slik at de blir mer verdifull for organisasjonen.

Les mer