BACHELORSTUDIES

BScs i Administrasjon i Malaysia

En BSc står for Bachelor of Science, og det er en lavere akademisk grad. Avhengig av det aktuelle programmet, kan studentene som tjener en BSc velger å inngå en karriere eller fortsette sin utdannelse og tjene en avansert grad.

I den akademiske verden er å studere administrasjon ment å forberede noen til en jobb i virksomheten. Studentene forventes å lære grunnleggende på områder som forretningsadministrasjon, mellommenneskelige ferdigheter og hvordan å jobbe i et lag.

Malaysia er et føderalt konstitusjonelt monarki i Sørøst-Asia. Den består av tretten stater og tre føderale territorier og har en total landmasse på 329 847 kvadratkilometer atskilt av Sørkinahavet i to like store regioner, Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

BSc i Administrasjon i Malaysia

2 Resultater i Administrasjon, Malaysia Filter

Bachelor of Science (Hons) Maritime Business

Meritus University
BSc
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

Etter uteksaminering skal studentene motta tilleggseksamen fra profesjonell kvalifikasjonseksamen (PQE) fra Charted Institute of Logistic and Transport Malaysia (CILTM) og et ...

Les mer

Bachelor of Science (Hons) i logistikk og supply chain management

Infrastructure University Kuala Lumpur
BSc
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

Logistikk og Supply Chain Management er et svært viktig tema for alle typer bedrifter om små eller global. Dette programmet forbereder studentene til å arbeide i svært utfordr ...

Les mer