BACHELORSTUDIES

BScs i Administrasjon i Tyrkia

En Bachelor of Science (BSc) er en postsecondary grad som tilbys i en rekke fagområder. Programmer er tilgjengelig ved universiteter og høyskoler over hele verden, og de tar mellom tre og fem år å fullføre.

I den akademiske verden er å studere administrasjon ment å forberede noen til en jobb i virksomheten. Studentene forventes å lære grunnleggende på områder som forretningsadministrasjon, mellommenneskelige ferdigheter og hvordan å jobbe i et lag.

Tyrkia, offisielt Republikken Tyrkia er en transkontinentale land, ligger det meste på Anatolia i Vest-Asia og på Øst-Trakia i Sørøst-Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltar i pan-europeiske studentutveksling (Sokrates, Erasmus, og lignende). Noen har også avtaler med ikke-europeiske universiteter, også.

BSc i Administrasjon i Tyrkia

2 Resultater i Administrasjon, Tyrkia Filter

University of Leicester BSc i human resource management

Stafford
BSc
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Den CI MS fjernundervisning BSc er en unik kurs som gir alle fordelene av en University of Leicester grad med maksimal fleksibilitet for å dekke behovene til arbeider fagfolk. ...

Les mer

BSc i Avdeling for internasjonal handel og logistikk

Atilim University
BSc
sep. 2020
<
Heltid studier
<
8 semestre
Campus

Selv om internasjonal handel og internasjonal logistikk forstås som to separate disipliner, de er vesentlig avhengig av hverandre

Les mer