close

Filtre

Se resultater

BScs i Administrasjonsstudier 2020

En Bachelor of Science grad er opptjent av studenter som fullfører en lavere studieprogram. BSc er tradisjonelt knyttet til felt som gjelder vitenskap eller teknologi, men det er ikke alltid tilfelle på alle universiteter. Hva er en BSc i administrasjon? Dette er en av de vanligste bedriftsgrader studentene forfølger. Mens du tjener en administrasjon grad, kan studentene ta klasser som dekker… Les mer

En Bachelor of Science grad er opptjent av studenter som fullfører en lavere studieprogram. BSc er tradisjonelt knyttet til felt som gjelder vitenskap eller teknologi, men det er ikke alltid tilfelle på alle universiteter.

Hva er en BSc i administrasjon? Dette er en av de vanligste bedriftsgrader studentene forfølger. Mens du tjener en administrasjon grad, kan studentene ta klasser som dekker mange aspekter ved å jobbe i en forretningsområde, inkludert økonomi, kommunikasjon og etikk. I tillegg til å studere i klasserommet, vil studentene som har en bachelor i administrasjon, også sannsynligvis få muligheten til å søke hva de lærte gjennom praktik eller annen praktisk erfaring.

Administrasjon studenter kan lære mange verdifulle ferdigheter, inkludert offentlige taler, budsjettering og kritisk tenkning. Dette leser studenten for en lederstilling med ethvert selskap som ansetter dem.

Mange skoler tilbyr muligheten til å tjene en bachelor i administrasjon. Fremtidsstudenter bør vurdere flere skoler da kostnaden fra program til program kan variere betydelig.

En BSc i Administrasjon er en allsidig grad som kan brukes til selskaper i mange forskjellige felt. En administrator vil vanligvis bli ansatt for å fungere som leder av et team med ansatte, slik at teamet fungerer effektivt med sine tildelte oppgaver. Det allsidige ferdighetssettet som læres under studien sikrer at en administrasjonsstudent er forberedt på å ta på seg alle oppgaver som kreves av ledere, styremedlemmer og veiledere. Derfor er mange arbeidsgivere glade for å ansette studenter som har tjent denne graden.

En bachelor i administrasjon er tilgjengelig på mange universiteter over hele verden, både på campus og på nettet, der studentene har fleksibilitet til å designe sin egen studieplan. For å finne den rette kampen for deg, bare søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Anderson University South Carolina
Anderson , USA +2 Mer

Den BBA (Healthcare Management) gir et utmerket grunnlag for en vellykket karriere i helsestyring.

Den BBA (Healthcare Management) gir et utmerket grunnlag for en vellykket karriere i helsestyring. -
BSc
Fulltid
Deltid
sep. 2020
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre