BACHELORSTUDIES

3 BScs i Allmennutdanning 2021

Å tjene en bachelorgrad i en hvilken som helst disiplin kan være til nytte for karrieren din, men hvis du er spesielt interessert i naturvitenskap, kan en BSc være graden for deg. En Bachelor of Science er en bachelorgrad med fokus på en vitenskapelig disiplin.
Hva er en BSc i generell utdanning? En BSc i generell utdanning engasjerer studenter med en læreplan som involverer både vitenskap og utdanning kurs. Studentene kan ha mulighet til å velge en spesialitet i en bestemt vitenskap, eller de kan bare fokusere på utdanning. Noen av kursene du kan forvente å møte i denne grad inkluderer Differentiated Instruction, Methods of Undervisning, Instructional Technology, Assessment Learning, og Classroom Management. Disse klassene kan være parret med en lærerplass som en student mottar kreditt.

Slike klasser kan tilby fordeler som også gjelder utenfor utdanningen. Du vil sannsynligvis lære gode faglige ferdigheter som ledelse, trening, gruppengasjement og problemløsning.

Kostnaden for programmøte kan variere vesentlig fra skole til skole. Hvis du trenger informasjon om undervisning, er det best å kontakte admissionskontoret på skolen der du planlegger å registrere deg.

Når det gjelder jobb etter å ha tjent din grad, vil du sannsynligvis ha mange muligheter etter at du har tjent din bachelor i generell utdanning. Graden kan tillate deg å undervise på høyskole, mellom- eller videregående nivå, slik at du kan søke lærerstillinger i skolene i ditt område. Hvis du valgte å spesialisere seg i en vitenskapelig disiplin, kan du også se etter arbeid som utnytter det aspektet av graden din. I dette tilfellet kan jobber innen ingeniørfag eller miljøvitenskap være fristende.

Studenter som er klare til å ta spranget og begynner å søke på skoler, bør først være sikre på at de har funnet riktig passform. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

3 Resultater i Allmennutdanning Filter

Bachelor of Science in General Studies (Online)

Medaille College
BSc
19 jan. 2021
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Nettstudier

Designet for å produsere avrundede kritiske tenkere med evnen til å analysere og syntetisere ulike temaer og til å rette handlinger basert på forståelse av etisk atferd og per ...

Les mer

Bachelor of Science in Education

Waldorf University
BSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Oppdraget til Waldorf University Education Department er å forberede engasjerende lærere til å betjene et fellesskap av elever. Gjennom Waldorf Lærerforberedelsesprogrammet op ...

Les mer

Bachelor of Science i generelle studier

Medaille College
BSc
19 jan. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
5 semestre
Engelsk
Campus

BS i generelle studier er designet for å produsere en godt avrundet kritisk tenker med evnen til å analysere og syntetisere forskjellige temaer, fungere effektivt i team på ar ...

Les mer