BACHELORSTUDIES

Fjernundervisning BScs i Anvendt datavitenskap i Baltimore USA 2021

En Bachelor of Science (BSc) er en postsecondary grad som tilbys i en rekke fagområder. Programmer er tilgjengelig ved universiteter og høyskoler over hele verden, og de tar mellom tre og fem år å fullføre.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

The University of Maryland har det høyeste antall registrerte studenter i Baltimore. Det er deretter slept av Loyola University of Maryland, University of Baltimore og Morgan State University.

Fjernundervisning BSc i Anvendt datavitenskap i Baltimore i USA

1 Resultater i Anvendt datavitenskap, Baltimore, Fjernundervisning Filter

Bachelor of Science in Cloud Computing

Morgan State University
BSc
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

BS i Cloud Computing-instruksjonsprogrammet tilbys både online og i tradisjonelle klasseromsinnstillinger (ansikt til ansikt), og gir innovative, inkluderende, praktiske, arbe ...

Les mer