close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning BScs i Biovitenskap 2020/2021

Studenter som tjener en BSc (Bachelor of Science) har mulighet til å starte en karriere i sitt valgte fagområde. En BSc i både science-relaterte og ikke-vitenskap felt kan være tjent på skoler over hele verden.Biologi og livsvitenskap er en vitenskapelig gren som studerer hvordan ulike prosesser, for eksempel kjemiske, fysiske og geologiske, påvirker hvordan levende organismer interagerer p… Les mer

Studenter som tjener en BSc (Bachelor of Science) har mulighet til å starte en karriere i sitt valgte fagområde. En BSc i både science-relaterte og ikke-vitenskap felt kan være tjent på skoler over hele verden.

Biologi og livsvitenskap er en vitenskapelig gren som studerer hvordan ulike prosesser, for eksempel kjemiske, fysiske og geologiske, påvirker hvordan levende organismer interagerer på jorden. Kurs man tar kan inkludere emner som økologi, fysiologi og evolusjon.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Fjernundervisning BSc i Biovitenskap

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University of Saskatchewan
Saskatoon , Canada

Dette tverrfaglige programmet gir muligheter for å forstå en rekke viktige problemer som står overfor Canadas agri-mat sektor, inkludert; forbedring av tradisjonell mat og mat ... +

Dette tverrfaglige programmet gir muligheter for å forstå en rekke viktige problemer som står overfor Canadas agri-mat sektor, inkludert; forbedring av tradisjonell mat og matvareindustrien; utvikling av nye funksjonelle matvarer og nutraceuticals ved hjelp av avansert teknologi og omdanning av underutiliserte landbruksmaterialer til verdiskapende bioprodukter. -
BSc
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier
 
University of Saskatchewan
Saskatoon , Canada

Du vil lære den kjemiske og fysiske naturen til mat, årsaker til matforringelse, grunnlaget for mattrygghet og prinsipper for matbehandling, bevaring og emballasje. Du vil und ... +

Du vil lære den kjemiske og fysiske naturen til mat, årsaker til matforringelse, grunnlaget for mattrygghet og prinsipper for matbehandling, bevaring og emballasje. Du vil undersøke hva som skjer for å møte forbrukernes etterspørsel etter ernæring, debatter om mattilsetninger versus naturlig mat, lære om naturlige giftstoffer og undersøke nye metoder for å oppdage usikker eller usunn mat. -
BSc
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre