BACHELORSTUDIES

Fjernundervisning BScs i Biovitenskap 2020/2021 Nord-Amerika

En BSc står for Bachelor of Science, og det er en lavere akademisk grad. Avhengig av det aktuelle programmet, kan studentene som tjener en BSc velger å inngå en karriere eller fortsette sin utdannelse og tjene en avansert grad.

Studenter som studerer biologi og livsvitenskap lærer om ulike karakteristikker ved naturvitenskapen. Avhengig av fokusområde kan studentene studere menneskekroppen, planter eller dyr for å hjelpe til med å løse diverse problemer i verden.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

The United States of America ofte kalles i USA, er en føderal republikk bestående av femti stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhengende statene og den føderale distriktet Washington, DC er i første Nord-Amerika mellom Canada og Mexico. Delstaten Alaska er i det nordvestlige Nord-Amerika, vest for Canada og øst i Russland over Beringstredet, og delstaten Hawaii er en øygruppe i midten av nordlige Stillehavet. Landet har også fem befolkede og ni ubebodde områder i Stillehavet og Karibia.

BSc Fjernundervisning i Biovitenskap Nord-Amerika

2 Resultater i Biovitenskap, Nord-Amerika, Fjernundervisning Filter

Bachelor of Science in Agriculture

University of Saskatchewan
BSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Dette tverrfaglige programmet gir muligheter for å forstå en rekke viktige problemer som står overfor Canadas agri-mat sektor, inkludert; forbedring av tradisjonell mat og mat ...

Les mer

Bachelor of Science i matvitenskap

University of Saskatchewan
BSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Du vil lære den kjemiske og fysiske naturen til mat, årsaker til matforringelse, grunnlaget for mattrygghet og prinsipper for matbehandling, bevaring og emballasje. Du vil und ...

Les mer