BACHELORSTUDIES

5 BScs i Byggtjenester 2021

En Bachelor of Science grad er vanligvis fullført i løpet av tre til fire år, avhengig av institusjonen og studium. Programmet gir studentene et sterkt fundament i sitt valgte fagområde som tillater dem å komme ut i arbeid eller ta høyere utdanning.

Hva er en BSc i bygningsetaten? En BSc i bygningsetaten gir studentene et grunnlag i ferdigheter og kunnskap som trengs for å planlegge og gjennomføre bygge service prosjekter også. Programmet skal utvikle sine faglige vurderinger på etiske, teknologiske og samfunnsmessige problemstillinger knyttet til å bygge tjenester ledelse. Undervisning vil fokusere på fag som entreprenørskap, avansert prosjektstyring, matematiske metoder, bærekraftig bygging praksis og avansert bygginstallasjon design. Studenter kan også studere oppvarming, aircondition, termodynamikk og fornybare energikilder.

Når studentene fullføre sitt program, vil de ha en mye dypere forståelse av å bygge tjenester ledelse, som forbereder dem for en større potensiell jobb bassenget. I tillegg kan elevene se en lønnsøkning samt høyere faglige stillinger.

Den totale kostnaden for dette programmet vil variere avhengig av hvor studenten blir instruert, de økonomiske kravene til den valgte institusjonen og materialet som kreves. Men mange studenter kutte utgifter med digitalt materiale som e-bøker eller online instruksjon.

Som med mange bachelorprogrammer, kandidater med denne graden er forberedt på å oppsøke master og andre høyt nivå-planer på dette fagområdet. De som ønsker å gå direkte inn i arbeidet banen gav finne arbeid i lederstillinger. Vanlige yrker designansvarlig i byggtjenester, mengde landmåler, byggeplassleder, kvalitetssjef og eiendomsforvaltere.

Har du behov for å opprettholde en fleksibel timeplan på grunn av arbeid eller en lang pendle? Vurdere å velge for online opplæring slik at du kan studere i ditt eget tempo. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

5 Resultater i Byggtjenester Filter

BSc i arkitektur, urbanisme og bygningsfagene

Eindhoven University of Technology
BSc
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Se rundt deg, på huset eller nabolaget der du bor eller skolen du går på. Omgivelsene er i stor grad bestemt av arkitektur og (sivile) engineering.

Les mer

BSc (Hons) i Building Services Engineering

Glasgow Caledonian University - The School of Computing, Engineering and Built Environment
BSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Få en BIng-kvalifisering mens du jobber for Chartered Engineer-status med Building Services Engineering grad. Dette kurset er akkreditert av Chartered Institute of Building Se ...

Les mer

Bsc (hons) i kvantitetsoppmåling (online)

Institute of Technology Sligo
BSc
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Nettstudier

Dette programmet tilbyr nyutdannede en bred kompetanse base for spesialisert yrke av kvantitetsoppmåling. Behovet for kvantitetsmålere er avgjørende for effektiv kostnadsstyri ...

Les mer

Bærekraftig byggvitenskapsteknologi

South Seattle College
BSc
sep. 2021
<
Fulltid
<
6 semestre
Engelsk
Campus

Bachelor of Applied Science (BAS) i Sustainable Building Science Technology (SBST) -programmet vil forberede deg på å bruke ekspertise og systemkunnskap for å støtte høyt tekn ...

Les mer

Building Construction Science

Mississippi State University
BSc
sep. 2021
Engelsk
Campus

Building Construction Science-programmet ved Mississippi State University er designet for å forberede studentene på karrierer innen bygg og anlegg. Det studiobaserte programme ...

Les mer