close

Filtre

Se resultater

BScs i Byplanlegging 2020/2021

Mange velger å forfølge en Bachelor of Science, eller BSc, etter eksamen fra videregående skole som en metode for å utvide sine sysselsetting utsiktene og styrke sine lønninger. De fleste bachelorprogrammene er gjennomført innen tre til fem år og omfatter nær gjennomgang og undersøkelse av et bestemt emne eller område. Akkurat det er en BSc i Urban Design? Denne omfattende studium er o… Les mer

Mange velger å forfølge en Bachelor of Science, eller BSc, etter eksamen fra videregående skole som en metode for å utvide sine sysselsetting utsiktene og styrke sine lønninger. De fleste bachelorprogrammene er gjennomført innen tre til fem år og omfatter nær gjennomgang og undersøkelse av et bestemt emne eller område.

Akkurat det er en BSc i Urban Design? Denne omfattende studium er ofte ferdig innen et gjennomsnitt på fire år, og er ment for de som ønsker å etablere givende karriere i arkitektur, landskapsarkitektur, eller tettsted og urban planlegging og utvikling. Studenter i disse programmene vanligvis studere emner som økonomisk og samfunnsutvikling, byplanlegging, transportplanlegging, boligutvikling, og historisk bevaring, blant andre områder.

Bachelor-grad holders ofte tjene mer penger enn andre i sitt felt uten grader, eller med lavere grad.De er også generelt mer arbeidsfør og synes det er lettere å finne arbeid i en rekke globale innstillinger enn de uten grader.

På grunn av variasjon basert på faktorer som selvfølgelig popularitet og prestisje på skolen tilbyr hvert program, undervisning kostnader for byforming studieprogrammene variere betydelig. Potensielle studenter blir bedt om å kontakte inntakskontorene til skolene de vurderer for relevant undervisning informasjon.

De som effektivt tjene en Bachelor of Science in Urban Design er forberedt på en rekke roller, inkludert mange i regjeringen, politikk og offentlig sektor. Noen nyutdannede av Bachelor of Science i Urban Planning programmer gå videre til å bli offentlige tjenestemenn, byplanleggere eller ledere, historiske preservationists eller samfunnsutvikler.Andre ennå velger å bruke sin bachelorgrad som grunnlag for å forfølge en enda høyere akademisk betegnelse, og gå på å jobbe mot en mastergrad i urban planlegging, byplanlegging eller et lignende felt.

Mange utdanning og karrieremuligheter florerer for de med interesse for byplanlegging og utvikling. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
MEF University
Maslak , Tyrkia

Vårt program legger vekt på arkitternes ansvar for deres innvirkning på miljøet. Våre kandidater vil bidra til en ny forståelse av design basert på en etisk ansvarlig tilnærmi ... +

Vårt program legger vekt på arkitternes ansvar for deres innvirkning på miljøet. Våre kandidater vil bidra til en ny forståelse av design basert på en etisk ansvarlig tilnærming til miljøet og vil dermed bli aktivt involvert i etableringen av en bedre verden. Vi ser en fremtid hvor våre kandidater fører vei til å utvikle mer miljømessige motstandsdyktige måter å designe, ikke bare i Tyrkia, men også over hele verden. -
BSc
Fulltid
8 semestre
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre