BACHELORSTUDIES

3 BScs i Byutvikling 2020/2021

En Bachelor of Science grad kan være ganske gunstig for en rekke forskjellige personer. For de som bare går inn på arbeidsmarkedet, kan det hjelpe å plassere dem i forkant av konkurransen. Personer som allerede er etablert i karrieren kan forfølge sine bachelor for å hjelpe dem videre innen sitt felt. Uansett banen, en bachelor kan hjelpe enkeltpersoner komme dit de ønsker å gå.

Hva er en BSc i Urban Development? Det er en grad som forbereder individer for lederstillinger over ulike utviklingsprosjekter. Elevene ikke bare lære og mestre felles ledelse prinsipper, retningslinjer og prosedyrer, men også få en forståelse av sosio-økonomiske trender og praksiser. Etter å ha fullført programmet, nyutdannede er forberedt på å håndtere ulike bygge- og utviklingsprosjekter både lokalt og over hele verden.

Med det store omfanget av dette studiet, studentene få en tverrfaglig opplevelse.Som et resultat, blir de kyndige av forskjellige ledende forhold, noe som gjør dem anvendelige arbeidere. Dette kan være svært attraktivt å ansette virksomheter.

Det er ikke et sett kostnad for en BSc i Urban Development. Ulike faktorer bidrar til prisen. Enten student studier i person eller online, plasseringen av skolen og den gjennomsnittlige kostnaden for oppmøte alle veier i å bestemme hver elevs kostnader.

Med denne graden, er det flere ulike karriere alternativer tilgjengelige. De fleste nyutdannede velger å forfølge noen form for lederstilling, enten det er i konstruksjonen utvikling, logistikk eller personalledelse. Med den økonomiske trening, noen individer venture i den økonomiske arenaen. De med en egen evne til entreprenørskap kan vurdere å åpne sin egen forvaltningsenhet eller tjene som en entreprenør til forskjellige firmaer. Med en slik mangesidig grad, er det en rekke forskjellige høyt betalende alternativer å vurdere.

Det finnes en rekke kvalitetsbyutviklings bachelor 's programmer for en å velge mellom. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

 

3 Resultater i Byutvikling Filter

Bachelorstudiet i bærekraftig byutvikling - teknologi

Tampere University
BSc
aug. 2021
<
Fulltid
<
3 år
21 jan. 2021
Engelsk
Campus

Byer er inspirerende arenaer for næringsliv, kultur og hverdag. Imidlertid står de overfor komplekse utfordringer knyttet til miljøet og enkeltmenneskers velvære. Bachelorgrad ...

Les mer

Dillard University
BSc
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Oppdrag

Les mer

BSc (Hons) / Diplom / HNC Boligstudier

Cardiff Metropolitan University
BSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
Campus

Gjennom samråd med Chartered Institute of Housing (CIH), studenter og arbeidsgivere, har de grunnleggende boligkursene ved Cardiff Met blitt utformet for å gjenspeile sektoren ...

Les mer