BACHELORSTUDIES

Fjernundervisning BScs i Databehandling i Taiwan 2021

Studenter som tjener en BSc (Bachelor of Science) har mulighet til å starte en karriere i sitt valgte fagområde. En BSc i både science-relaterte og ikke-vitenskap felt kan være tjent på skoler over hele verden.

Computing er en målrettet aktivitet som involverer algoritmer. Computing består av begreper som design, utvikling og bygging av software og hardware systemer, informasjonsstrukturering og behandling og vitenskapelig datamaskin forskning.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Taiwan (Tradisjonell kinesisk: 台湾 eller 台湾, forenklet kinesisk: 台湾 tai WAN) er en nasjon som er hjem for mer enn 23 millioner mennesker og er en av de tettest befolkede stedene i verden. Den mest prestisjetunge universitet er National Taiwan University.

Fjernundervisning BSc i Databehandling i Taiwan

1 Resultater i Databehandling, Taiwan, Fjernundervisning Filter

Bachelor i Applied Computing

Ming Chuan University
BSc
<
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Applied Computing Program (AC) er det første IT-programmet i Taiwan utført helt på engelsk i løpet av fire år. Den ble grunnlagt i 2003. AC er et globalisert program med hensy ...

Les mer