close

Filtre

Se resultater

BScs i Designledelse Asia 2020/2021

En Bachelor of Science eller BSc er en lavere studium som vanligvis varer mellom tre og fem år. Mens innrullert i skolen, elevene har mulighet til å ta generelle og spesialiserte klasser for å få kreditt for oppgradering.Som den største og mest folkerike kontinentet i verden, består Asia av en rekke etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske bånd, og statlige systemer.BSc i… Les mer

En Bachelor of Science eller BSc er en lavere studium som vanligvis varer mellom tre og fem år. Mens innrullert i skolen, elevene har mulighet til å ta generelle og spesialiserte klasser for å få kreditt for oppgradering.

Som den største og mest folkerike kontinentet i verden, består Asia av en rekke etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske bånd, og statlige systemer.

BSc i Designledelse Asia

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
American University of Sharjah
Sharjah , De forente arabiske emirater

Utformingen Management store tilbyr våre studenter mulighet til å studere design i større sammenheng av entreprenørskap og ledelse av den kreative prosessen.

Utformingen Management store tilbyr våre studenter mulighet til å studere design i større sammenheng av entreprenørskap og ledelse av den kreative prosessen. -
BSc
Fulltid
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre