BACHELORSTUDIES

BScs i Designledelse 2020/2021

En Bachelor of Science (BSc) forbereder individer for suksess innenfor sine utvalgte felt. Om en person er nettopp ferdig med videregående skole eller er ute etter å gå tilbake til skolen for å avansere i sin karriere, kan en bachelorgrad gi høyere utdanning som trengs for å drive den enkelte fremover.

Noen kan spørre: "Hva er en BSc i Design Management?" Enkelt sagt, det er en grad som forbereder enkeltpersoner å administrere designprosjekter. Selv enkle strukturer krever en rekke tiltak og vanligvis til involvering av ulike parter oppføre dem. Nyutdannede vil være forberedt på å koordinere disse ulike aspekter for å sikre en jevn og sammenhengende prosess fra start til slutt. Ikke bare vil de få en forståelse av ulike ledelsesprinsipper, men de vil også lære om økonomi og sosiale spørsmål i forhold til byggeprosessen.

En BSc i Design Management er et tverrfaglig grad.Som sådan gir den elevene kunnskap på en rekke forskjellige områder, noe som gjør dem godt avrundet arbeidere. Dette kan betraktes som svært attraktivt for enkelte virksomheter.

Det er noen faktorer som påvirker kostnadene ved studiet. Den gjennomsnittlige kostnaden for å delta på institusjon, plasseringen av skolen, og om du studerer på campus eller online er alle komponenter som anses for å bestemme prisen.

De fleste studenter med denne graden stick å designe lederstillinger. Med bygninger blir stadig bygget rundt om i verden, er det en rekke store muligheter i feltet. Noen elever kan velge å dra inn andre forvaltnings og logistiske karrierer i offentlig eller privat sektor. På bachelornivå, kan du forvente en entry-level eller muligens lav-lederstilling, avhengig av din erfaring. Andre kan velge å fortsette sin utdanning for å sikre høyere nivå stillinger eller anvende sin lederopplæring i sine egne bedrifter.Valgene er nesten ubegrensede.

Det finnes en rekke BSc i Design Management grad programmer for å vurdere. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

1 Resultater i Designledelse Filter

Bachelor of Science i prosjekteringsledelse

American University of Sharjah
BSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Utformingen Management store tilbyr våre studenter mulighet til å studere design i større sammenheng av entreprenørskap og ledelse av den kreative prosessen.

Les mer