BACHELORSTUDIES

4 BScs i Digital design 2020/2021

De fleste lavere grader faller inn under en av to kategorier: Bachelor of Arts og Bachelor of Science. Sistnevnte grad er et tilbud til studenter som fullfører en science-relaterte program. Etter endt undervisning på universitetsnivå, kan de velge å fortsette sin utdanning eller oppgi ønsket karriere feltet.

Hva er en BSc i Digital Design? Programmet er beregnet for de som ønsker å lære mer om design og mester kunstneriske teknikker. Den lærer elevene hvordan de skal forbedre sine visuelle kommunikasjonsevner og forbereder dem til å gå inn i konkurransedesignbransjen. Programmet omfatter en rekke kurs, inkludert design teori, grafiske prinsipper, kunsthistorie, og typografi. I tillegg kan studentene har mulighet til å velge et fokusområde for eksempel interaktiv design eller porteføljeutvikling. Selv om deres utdanning er viktig, er studentene forventes også å begynne å bygge sine faglige nettverk og forbereder sine potensielle karrierer.

Det er mange håpefulle digitale designere over hele verden. Næringen er svært konkurransedyktige, og designerne må være i stand til å skille seg ut fra andre søkere. Den digitale design program gir studentene en grundig opplæring samt muligheten til å utvikle sin egen stil. Elevene samle en rekke ferdigheter som er svært gunstig for sin yrkeskarriere.

Bachelorutdanningene tar omtrent fire år å fullføre. Undervisning og avgifter varierer fra skole til skole, og søkere bør kontakte sine foretrukne høyskoler for å bestemme prisen for påmelding.

Den digitale kunst virksomhet omfatter mange forskjellige yrker, og nyutdannede har ingen mangel på profesjonelle muligheter. Mange finne arbeid i felt som spenner fra webdesign til dataspill til videoproduksjon. Noen av de konkrete karriereveier åpne for akademikere inkluderer webutvikling, 3D-modellering, grafisk design, og visuelle effekter design.Arbeidsgivere innen film- og underholdningsindustrien er alltid på utkikk etter nye talenter, og de verdsetter søkere som har en faglig bakgrunn i digital design.

Det er mange internasjonale skoler som tilbyr digital design grader, og online-kurs er også tilgjengelig. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

4 Resultater i Digital design Filter

Bachelor of Science in Digital Arts & Design

Full Sail University
BSc
<
Fulltid
<
20 måneder
Engelsk
Campus

Studieprogrammet Digital Arts & Design bachelor of science gir et omfattende blikk på hele designprosessen - fra konsept til skapelse og fra presentasjon til implementerin ...

Les mer

Bachelor of Science In Design - Digital Animasjon

American University In the Emirates
BSc
<
4 år
Engelsk
Campus

Har du alltid ønsket å vite bak-scenen hemmeligheter Pixar og Freej? Dette programmet gir aspirerende animatører muligheten til å lage sin egen filmmagi ved å kombinere filmhi ...

Les mer

BSc (Hons) Digital design (årgang 3)

Glasgow Caledonian University - The School of Computing, Engineering and Built Environment
BSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Søk direkte på år 3 i digital design grad kurs. Denne kreative graden lar deg utvikle spesialkunnskapene som trengs for å lage grafikk og visualer for digital applikasjon på I ...

Les mer

Bachelor i naturvitenskap og teknologi (ELEC) - Digitale systemer og design

Aalto University
BSc
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
Campus

Digital Systems and Design utdanner spesialister innen ulike områder av digitale systemer. Denne hovedingen gir deg kompetanse innen ingeniørdesign, samt prosjektplanlegging o ...

Les mer