BACHELORSTUDIES

3 BScs i Driftsadministrasjon 2020

Etter å ha fullført videregående skole, mange studenter fortsette sin utdanning i en BSc program. En BSc er en Bachelor of Science, og er et utmerket alternativ for studenter som ønsker å fokusere på de praktiske og tekniske aspekter av deres felt.

Hva er en BSc i Operations Management? Det er en grad som fokuserer på bruk av data, matematikk og statistikk for å effektivt styre en bedrift. Mulige temaer i studien omfatter ledelsesprinsipper, regnskap, relasjonsdatabaser, teknisk skriving, markedsføring og yrkesmessig sikkerhet og helse. Finans kurs kan omfatte finansmatematikk, investeringsanalyse og business simulering. Noen programmer innlemme databehandling kurs, inkludert koding, databasesystemer og næringsliv IT.

Det er mange grunner til å forfølge en BSc i Operations Management. Muligheten til å bruke avansert matematikk for å maksimere effektiviteten er verdifullt i en rekke bransjer.De finansielle ferdigheter høstet gjelder for personlig så vel som forretnings økonomi. Graden er en forutsetning for mange jobbmuligheter.

En bachelorgrad kan ta fra tre til fem år å fullføre, og kostnadene vil variere avhengig av lengden på programmet og institusjonen hvor studenten velger å studere. Potensielle studenter bør kontakte institusjonen direkte for å finne ut om programmet og pris er en god plass for deres behov og mål.

En profesjonell med denne graden har en rekke karrieremuligheter i ulike felt. Industrien er den største arbeidsgiveren i driftsledere, men nyutdannede kan også finne arbeid i regjeringen, utdanning, transport, vitenskap eller militæret. De fleste jobbene innebærer tilsyn med en bestemt del av virksomheten, inkludert inventar, kvalitetskontroll eller forsyningskjeden. Driftsledere kan også være ansvarlig for innkjøp, produksjon eller logistikk.For studenter som er interessert i å fortsette på å motta en mastergrad eller PhD, enda flere muligheter er tilgjengelige.

Driftsadministrasjon er et voksende felt med programmer tilgjengelig over hele verden. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

 

3 Resultater i Driftsadministrasjon Filter

BSc (Hons) i finans, driftsforskning, ledelse og statistikk

University of York
BSc
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Utvikle dine matematiske og statistiske ferdigheter og forbered deg på en karriere innen kvantitativ forretningsanalyse. Få en grundig kunnskap om konteksten som forretningsan ...

Les mer

BSc Bærekraftig maritim virksomhet

MLA College
BSc
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
Nettstudier

Denne kvalifiseringen er rettet mot de som ønsker å oppnå en full bachelorgrad, eventuelt oppgradere fra en annen tidligere prestasjon, f.eks.

Les mer

Bas i driftsadministrasjon

Oakland City University
BSc
<
120 timer
Engelsk
Nettstudier

Skape muligheter og spiller en uvurderlig rolle i enhver organisasjon med en online grad i Operations Management fra Oakland City University. I en tid da og personlig moral er ...

Les mer