close

Filtre

Se resultater

En Bachelor of Science er en grad som følger enten en high school diplom eller en knytte grad. Denne typen programmet tilbyr nyutdannede med evnen til å ta videre utdanning eller inn i arbeidsstyrken med et forsprang. Hva er en bachelorgrad i engelsk? Dette grad fokuserer på overbevisende skriving som kan brukes til å forbedre kommunikasjonsferdigheter. Ved å dissekere litteratur, de studen… Les mer

En Bachelor of Science er en grad som følger enten en high school diplom eller en knytte grad. Denne typen programmet tilbyr nyutdannede med evnen til å ta videre utdanning eller inn i arbeidsstyrken med et forsprang.

Hva er en bachelorgrad i engelsk? Dette grad fokuserer på overbevisende skriving som kan brukes til å forbedre kommunikasjonsferdigheter. Ved å dissekere litteratur, de studentene som deltar på dette kurset få en bedre forståelse av vestlig kultur. Kritisk tenkning kan også oppnås som elevene lærer å lage og jeg aksepterer ulike skriftlige filosofier. De kan også få sterke mellommenneskelige ferdigheter ved å studere engelsk. Elevene lære å perfeksjonere sine språkkunnskaper for både personlige og faglige sammenhenger.

Studenter som fullfører denne typen program har en økt forståelse av kultur og hvordan det har blitt formet av språket.De ofte kommunisere effektivt og profesjonelt i sine karrierer, og være i stand til å organisere sine tanker gjennom det skrevne ord.

Kostnaden for å tjene en Bachelor of Science i engelsk kan variere sterkt. På grunn av lengden på graden og plassering av institusjonen kan variere, kan undervisning og programkostnader være annerledes også. For å få en bedre forståelse av hva kostnadene vil være, kan du kontakte inntakskontoret på skolen som tilbyr ønsket program.

Fordi de studentene som fullfører en grad i journalistikk har evnen til å tenke kritisk og skrive godt, er det mange forskjellige yrker som er tilgjengelige for dem. Engelsk hovedfag kan gå på å undervise profesjonelt. De kan også velge å skrive eller redigere for aviser, reklamebyråer, eller blader. Sine ferdigheter plettfri kommunikasjons også gjøre dem gode kandidater for salg, ledelse og kommunikasjon stillinger.

Engelsk er et godt valg for alle som ønsker å forbedre sine kommunikasjons og skriveferdigheter og slå dem inn i en lønnsom karriere. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Stillman College
Tuscaloosa, USA

Institutt for engelsk, journalistikk og mediekommunikasjon støtter kjerneplanen med student-sentrert undervisning i språk, litteratur, komposisjon, tale, digitale medier og jo ... +

Institutt for engelsk, journalistikk og mediekommunikasjon støtter kjerneplanen med student-sentrert undervisning i språk, litteratur, komposisjon, tale, digitale medier og journalistikk. -
BSc
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre