close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning BScs i Ernæringsfysiologi i Canada 2020/2021

Akademiske institusjoner rundt om i verden har en BSc eller Bachelor of Science. Denne populære lavere grad er nyttig i å forberede studentene på arbeidsplassen eller for avanserte studieprogrammene. Den gjennomsnittlige BSc tar tre til fem år å fullføre. Mat vitenskaper gir viktig kunnskap om ernæringsmessige ressurser ved å anvende vitenskapelige prinsipper til etablering, utvikling og… Les mer

Akademiske institusjoner rundt om i verden har en BSc eller Bachelor of Science. Denne populære lavere grad er nyttig i å forberede studentene på arbeidsplassen eller for avanserte studieprogrammene. Den gjennomsnittlige BSc tar tre til fem år å fullføre.

Mat vitenskaper gir viktig kunnskap om ernæringsmessige ressurser ved å anvende vitenskapelige prinsipper til etablering, utvikling og vedlikehold av mat kilder. Personer som studerer matvitenskap kan velge å jobbe som mat produktutviklere, kvalitetskontroll spesialister, eller som salgsrepresentanter for mat og mat teknologiselskaper.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

Canada er verdens beste land å forfølge dine høyere utdanning hvis du er en interaktiv person. Nesten hver etnisk gruppe er representert i Canada dermed it 'sa flerkulturelt samfunn. Språkbarrieren er ikke et problem for utenlandske studenter som Canada regnes som verdens 's leder i språkopplæring.

Fjernundervisning BSc i Ernæringsfysiologi i Canada

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University of Saskatchewan
Saskatoon , Canada

Du vil lære den kjemiske og fysiske naturen til mat, årsaker til matforringelse, grunnlaget for mattrygghet og prinsipper for matbehandling, bevaring og emballasje. Du vil und ... +

Du vil lære den kjemiske og fysiske naturen til mat, årsaker til matforringelse, grunnlaget for mattrygghet og prinsipper for matbehandling, bevaring og emballasje. Du vil undersøke hva som skjer for å møte forbrukernes etterspørsel etter ernæring, debatter om mattilsetninger versus naturlig mat, lære om naturlige giftstoffer og undersøke nye metoder for å oppdage usikker eller usunn mat. -
BSc
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre