BACHELORSTUDIES

Fjernundervisning BScs i Ernæringsfysiologi 2020/2021

En BSc eller Bachelor of Science er en lavere grad som vanligvis tar tre til fem år. I løpet av dette studiet, kan elevene lære generelle og spesialiserte ferdigheter som er nyttig for fremtidige utdanning eller arbeidsmuligheter.

I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakking og distribusjon. De studerer human ernæring, mat kjemi, mikrobiologi, og menneskers helse og sikkerhet.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Fjernundervisning BSc i Ernæringsfysiologi

1 Resultater i Ernæringsfysiologi, Fjernundervisning Filter

Bachelor of Science i matvitenskap

University of Saskatchewan
BSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Du vil lære den kjemiske og fysiske naturen til mat, årsaker til matforringelse, grunnlaget for mattrygghet og prinsipper for matbehandling, bevaring og emballasje. Du vil und ...

Les mer