close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning BScs i Ernæringsfysiologi 2020/2021 Nord-Amerika

En Bachelor of Science eller BSc er en lavere studium som vanligvis varer mellom tre og fem år. Mens innrullert i skolen, elevene har mulighet til å ta generelle og spesialiserte klasser for å få kreditt for oppgradering.Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyning. Matvitenskap o… Les mer

En Bachelor of Science eller BSc er en lavere studium som vanligvis varer mellom tre og fem år. Mens innrullert i skolen, elevene har mulighet til å ta generelle og spesialiserte klasser for å få kreditt for oppgradering.

Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyning. Matvitenskap og teknologi temaer er: animalske matvarer, anlegg matvarer, matvareindustrien og kvalitetsledelse, mat analyse, matemballasje, mat produktutvikling.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

The United States of America ligger på kontinentet Nord-Amerika. Det er den tredje største land etter størrelse i verden. Den har en relativt kort historie sammenlignet med andre verdens nasjoner, har en av verdens 's største økonomier, og har en av verdens ' s mest forskjellige befolkningsgrupper.

BSc Fjernundervisning i Ernæringsfysiologi Nord-Amerika

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University of Saskatchewan
Saskatoon , Canada

Du vil lære den kjemiske og fysiske naturen til mat, årsaker til matforringelse, grunnlaget for mattrygghet og prinsipper for matbehandling, bevaring og emballasje. Du vil und ... +

Du vil lære den kjemiske og fysiske naturen til mat, årsaker til matforringelse, grunnlaget for mattrygghet og prinsipper for matbehandling, bevaring og emballasje. Du vil undersøke hva som skjer for å møte forbrukernes etterspørsel etter ernæring, debatter om mattilsetninger versus naturlig mat, lære om naturlige giftstoffer og undersøke nye metoder for å oppdage usikker eller usunn mat. -
BSc
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre