BACHELORSTUDIES

5 BScs i Førskolelærerstudiet 2021

En Bachelor of Science, eller BSc, tar rundt fire år å fullføre. Etter eksamen studenter er bedre utstyrt med kunnskap og ferdigheter til å forfølge jobbmuligheter. Dette grad forbereder også studentene til videre utdanning.

Hva er en BSc i Early Childhood Education? Dette programmet omfatter studiet av sosiologi, psykologi og historie knyttet til barns utvikling. Det hjelper elevene analysere ulike læringsstiler og iverksette hensiktsmessige læringspraksis for å hjelpe barna lykkes. Ikke bare vil det bidra til å forberede studentene til å undervise, men det vil også hjelpe dem å forstå aktuelle problemstillinger som kan påvirke opplæring av barn. Med god kommunikasjon, undervisning og sosiale ferdigheter, elevene er bedre forberedt på å belønne futures i utdanning og barnepass industri.

De som velger dette fagfeltet kan få en bedre forståelse av hvordan man skal kommunisere med forskjellige mennesker, spesielt barn.Elevene kan lære å utmerke seg på problemløsning, og de kan også få en følelse av medfølelse for problemer mot utvikling av de rundt dem.

Kostnaden for denne type grad varierer sterkt avhengig av hvilken institusjon som gir utdanning. For å få et mer nøyaktig kostnadsoversikt, bør du vurdere å kontakte inntakskontoret av ønsket skolen direkte.

Ved gjennomføring av dette programmet, kan enkeltpersoner kunne velge mellom en rekke karriere alternativer i utdanningssektoren. Mange kan velge å undervise små barn; andre kan akseptere stillinger i barnevernet. Med gode mellommenneskelige ferdigheter under beltet, kan noen elever går på å akseptere administrative stillinger innenfor forskjellige skoler. Uansett hvilken posisjon de velge mellom, de kan berike livene til små barn gjennom utdanning.

Hvis du har en lidenskap for læring og videresending kunnskap, kan denne type program være perfekt for deg.Online alternativer kan være tilgjengelige for de som har behov for en fleksibel timeplan. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

5 Resultater i Førskolelærerstudiet Filter

Bachelor of Science in Education in Early Childhood & Childhood Education: Birth - Grade 6

Medaille College
BSc
19 jan. 2021
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Fremtidige generasjoner stoler på at lærerne deres skal inspirere, motivere og hjelpe til med å navigere gjennom utfordringer i denne stadig mer konkurransedyktige verdenen. D ...

Les mer

Bachelor of Science Early Childhood Development (ikke-sertifisering)

University of West Alabama Online
BSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
Nettstudier

Lær de beste metodene for å fremme barns mentale helse og fysiske velvære gjennom University of West Alabama's online Bachelor of Science in Early Childhood Development. Det f ...

Les mer

BSE i tidlig barndom utdanning

Park University
BSc
<
Fulltid
Campus

The Bachelor of Science in Education - Early Childhood Education programmet dekker opplæring av barn fra fødsel gjennom klasse 3 og fører til undervisning sertifisering. Dette ...

Les mer

Bachelor (bas) i tidlig barndom utdanning

College of Central Florida
BSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Ønsker du å gjøre en forskjell i vår verden i morgen ved å utdanne barn i dag? Tenk å få din bachelorgrad i Early Childhood Education.

Les mer

Bachelor of Science in Education - Konsentrasjon i barndomsutdanning

Zayed University
BSc
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

The College of Education's bachelor program gir potensielle lærere, sosialarbeidere og psykologi og menneskelige utviklingspersonell med lyd og strenge forberedelser for å kom ...

Les mer