En bachelorgrad er en tre til fem år etter videregående program som forbereder sine studenter for en karriere i sitt interessefelt. Mange studenter velger å forfølge en BSc eller Bachelor of Science, som understreker de praktiske og tekniske aspekter ved den valgte domenet. Hva er en BSc i Shipping Management? Dette programmet gjelder prinsippene for effektiv business management til feltet f… Les mer

En bachelorgrad er en tre til fem år etter videregående program som forbereder sine studenter for en karriere i sitt interessefelt. Mange studenter velger å forfølge en BSc eller Bachelor of Science, som understreker de praktiske og tekniske aspekter ved den valgte domenet.

Hva er en BSc i Shipping Management? Dette programmet gjelder prinsippene for effektiv business management til feltet for frakt eller transport av varer. En skipssjef er ansvarlig for transport og mottak av varer for selskaper, grossister, forhandlere og produsenter. I tillegg til generell business management kurs som regnskap, kommunikasjon og finans, kan klasser også inkludere spesifikke emner for frakt ledelse, herunder trafikkteknikk, transport logistikk, supply chain management og avansert transport av last.

Dette grad vektlegger kritisk tenkning ferdigheter og lærer elevene å maksimere effektiviteten med økonomien.Mens en grad ikke er nødvendig for noen entry-level stillinger, kan nyutdannede av en shipping management program får høyere lønn og forskudd raskere opp karrierestigen.

Potensielle studenter bør forskning programmer ved en rekke universiteter for å finne en som passer best til deres behov, mål og budsjett. Kostnaden for denne graden vil variere avhengig av institusjonen valgt og antall år det tar å fullføre programmet.

Innenfor skipsledelsen er det mange spesialiteter. Nyutdannede kan arbeide i transport, distribusjon eller lagring. De kan administrere innkjøp, drift, inventar, logistikk eller innkjøp. Plikter kan inkludere undersøke beholdningen for nøyaktighet og kvalitet før levering, autentisering innholdet i mottatte pakker, planlegging og gjennomføring av skipsrutetider, og utnytte informasjonsteknologi til å spore inventar.De kan administrere personell samt materielle goder, trene nye ansatte, overvåke underordnede ansatte og overvåke sikkerhetsprogrammer.

Shipping Management er et voksende felt med mange muligheter. Dette grad tilbys ved en rekke universiteter rundt om i verden. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
The American College of Greece
Athens, Hellas

Den BSc (Hons) Shipping Management er beregnet for studenter som er interessert i å få omfattende innsikt i Shipping Management og shippingindustrien. Programmet gir studenten ... +

Den BSc (Hons) Shipping Management er beregnet for studenter som er interessert i å få omfattende innsikt i Shipping Management og shippingindustrien. Programmet gir studentene et solid fundament og en dypere forståelse av shippingsektoren. Samtidig gir det studentene et sett av ferdigheter og verktøy som vil gjøre dem i stand til å tilpasse seg raskt og å trives i alle miljøer. -
BSc
Engelsk
Campus