BACHELORSTUDIES

5 BScs i Industridesign 2020/2021

Tjene en Bachelor of Science (BSc) er et mål at studenter som studerer i en science-relaterte felt forfølge. Tar tre til fem år å fullføre, vil dette lavere grad gi studentene kunnskaper, ferdigheter og riktig bakgrunn i naturfag og matematikk i forhold til deres valgte fagområde.

Hva er en BSc i Industrial Design? Dette programmet er utviklet for å gi studenter med lang erfaring og forståelse for utvikling, design og produksjon av produkter. Disse produktene kan være for hjem, kommersiell eller industriell bruk, og kategorier kan være alt fra hvitevarer til medisinsk til underholdning. Studenter kan bli undervist i hvordan å konseptualisere og visualisere produkter og komme opp med unike løsninger mens du bruker teknologi i laboratorier eller i butikker hvor de vil bygge modeller. Noen programmer kan legge vekt på markedsføring, materialer og produksjon.

Nyutdannede holder en bachelorgrad i Industrial Design vil ha fått riktig erfaring og ferdigheter til å lykkes i sine respektive felt. Dette vil gjøre dem i stand til å være kvalifisert for et bredt spekter av yrker der deres kompetanse vil være nødvendig.

Kontakte inntakskontoret på skolen du ønsker å delta vil være nyttig for å forstå kostnadene for å tjene denne graden, fordi de kan variere avhengig av din posisjon og spesifikk institusjon. Dette vil også hjelpe deg med å finne ut om programmet er riktig for deg.

Personer med en BSc i Industrial Design vil ha hell utviklet analytiske og design evner samt problemløsning ferdigheter for å gjøre dem svært ettertraktet av arbeidsgivere. De kan finne arbeid som industridesignere eller utviklere i verkstedindustrien, i business og markedsføring innstillingene som innkjøpssjefer eller i utdanning som instruktører.I hvilken som helst jobb, vil de være i stand til å anvende sine design ferdigheter for utvikling av innovative løsninger.

Som et alternativ til å delta på en institusjon, kan studentene forfølge en BSc i Industrial Design online. Ta online kurs er flott for folk som bor rundt om i verden som ønsker å delta på skolen av sine drømmer. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet under og kontakt direkte inntakskontoret på skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet. 

5 Resultater i Industridesign Filter

BSc i industriell designteknikk

Fontys University of Applied Sciences
BSc
sep. 2021
<
Fulltid
<
48 måneder
01 juni 2021
Engelsk
Campus

Kaffemaskiner, telefoner, medisinsk utstyr; alt dette trenger å være "designet". Når du designer disse produktene, må mange spørsmål stilles og besvares; Hva trenger kunden? H ...

Les mer

Bachelor of Science (Industrial Design)

Universiti Teknologi Malaysia
BSc
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Industrial Design program pensum på UTM RAZAK School of Engineering

Les mer

Bachelor of science i industriell design

San Francisco State University
BSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Konsentrasjonen i produkt design og utvikling gir en svært fokusert studie i prosjektorientert design og utvikling programmer. Konsentrasjonen er tverrfaglig, som omfatter stu ...

Les mer

Bachelor of science i industriell design

Mapúa Institute of Technology
BSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette programmet er laget for å utvikle et tverrfaglig design profesjonelt for den kreative industrien. Det forbereder

Les mer

BSc i industriell design

Ozyegin University
BSc
<
4 år
Engelsk
Campus

Industrial Design yrke har som mål å løse folks problemer, forbedre livskvaliteten og gjøre livet mer fornøyelig med design og utvikling av innovative produkter, tjenester og ...

Les mer