BScs i Informatikk i Bangladesh

Akademiske institusjoner rundt om i verden har en BSc eller Bachelor of Science. Denne populære lavere grad er nyttig i å forberede studentene på arbeidsplassen eller for avanserte studieprogrammene. Den gjennomsnittlige BSc tar tre til fem år å fullføre.Selv om grunnlaget for informatikk har eksistert i mange år var det ikke før i forrige århundre at den mest ledende teknologien ble utv… Les mer

Akademiske institusjoner rundt om i verden har en BSc eller Bachelor of Science. Denne populære lavere grad er nyttig i å forberede studentene på arbeidsplassen eller for avanserte studieprogrammene. Den gjennomsnittlige BSc tar tre til fem år å fullføre.

Selv om grunnlaget for informatikk har eksistert i mange år var det ikke før i forrige århundre at den mest ledende teknologien ble utviklet. På 1940-tallet ble det utviklet mer presise databehandlingsmaskiner.

Bangladesh er blant landene med gamle, men kvaliteten system for høyere utdanning. Landet har 50 offentlige høyere utdanningsinstitusjoner og over 100 private institusjoner. Dette har ikke bare aktivert høyere utdanning skal være tilgjengelig, men også økt nivået av kvalitet.

BSc i Informatikk i Bangladesh

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
Canadian University of Bangladesh
Dhaka, Bangladesh

The Bachelor of Science i Computer Science and Engineering tar sikte på å produsere kvalitet kandidater til å møte de raskt økende behov hos industrien.

The Bachelor of Science i Computer Science and Engineering tar sikte på å produsere kvalitet kandidater til å møte de raskt økende behov hos industrien. -
BSc
Heltid studier
Engelsk
sep. 2020
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre