$close

Filtre

Se resultater

Deltid BScs i Informatikk på Malta 2022

En Bachelor of Science eller BSc er en lavere studium som vanligvis varer mellom tre og fem år. Mens innrullert i skolen, elevene har mulighet til å ta generelle og spesialiserte klasser for å få kreditt for oppgradering.Det finnes flere fagområder som tilsammen utgjør det bredere feltet informatikk. Et av disse områdene er "beregningskompleksitetsteori", som kan være veldig abstrakt. And… Les mer

En Bachelor of Science eller BSc er en lavere studium som vanligvis varer mellom tre og fem år. Mens innrullert i skolen, elevene har mulighet til å ta generelle og spesialiserte klasser for å få kreditt for oppgradering.

Det finnes flere fagområder som tilsammen utgjør det bredere feltet informatikk. Et av disse områdene er "beregningskompleksitetsteori", som kan være veldig abstrakt. Andre områder, som datagrafikk, omhandler mer konkrete og visuelle aspekter av informatikken.    

Malta er et søreuropeiske land i Middelhavet 80 km sør for Sicilia og 333 km nord for Libya. Malta dekker i overkant av 316 km ², noe som gjør den til en av verdens 's minste og tettest befolkede land.

Deltid BSc i Informatikk på Malta

Minimér
Les mer om å studere på Malta
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Malta College of Arts, Science and Technology
Paola, Malta

Hvis du er ivrig på programvareutvikling med en hang til backend-systemer og løse komplekse problemer, så dette kurset er for deg.

Hvis du er ivrig på programvareutvikling med en hang til backend-systemer og løse komplekse problemer, så dette kurset er for deg. -
BSc
Deltid
5 semestre
Engelsk
Campus