BACHELORSTUDIES

3 BScs i Interaksjonsdesign 2020/2021

Ved å skrive inn college, hvis en student bestemmer seg for å studere et science-relaterte felt, kan de velge å forfølge en Bachelor of Science (BSc). Dette tre-til fem-årig utdanning kjerne fokus dreier seg om vitenskapelige og matematiske emner og deres forhold til studentens valgte fagområde. Dette programmet vil gi studentene den nødvendige erfaring og kompetanse til å forfølge karrierer innen.

Hva er en BSc i interaksjonsdesign? Dette grad programmet fokuserer på grunnleggende temaer om konsentrasjon. Studentene skal lære aspekter av menneske-maskin interaksjon og hvordan du kan gjøre eksisterende interaktive løsninger brukbart og forståelig. De kan fokusere på temaer som design selv, mock-ups og prototyper, grafisk design og informasjonsteknologi. Gjennom prosjektbasert læring, kan elevene samarbeide om å vurdere og å bygge nye og forbedrede interaktive nettsteder og mobile applikasjoner.

Etter å tjene en bachelorgrad i Interaction Design, vil kandidatene ha fått kompetanse og erfaring som er nødvendig for å bli eksperter på området. Med disse verdifulle evner, vil de være i høy etterspørsel av arbeidsgivere, gi dem rikelig med muligheter til å fremme sine karrierer.

Kostnaden for å få en BSc vil variere mellom institusjoner og steder. For å forstå og lære mer om kostnader og for å avgjøre om programmet er riktig for deg, er det en god idé å kontakte inntakskontoret på skolen du ønsker å delta.

Dette programmet vil lykkes forberede og utstyre studentene med praktisk erfaring og kunnskap til å være svært konkurransedyktige i arbeidsmarkedet. De kan fungere som grafiske designere, animatører, art directors eller interaksjonsdesignere. Interaksjonsdesigner har de riktige tekniske og kommunikasjonsevner å gjøre teknologiske applikasjoner mer brukbare.Med god kunnskap om menneske-maskin interaksjon, er de i stand til å forstå en brukers perspektiv for å gjøre prosessen kjøre jevnere.

Muligheten til å tjene denne graden på nettet gjør det et oppnåelig mål for lokale og internasjonale studenter likt. Dette gir fleksibilitet til studenter som trenger det. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet under og kontakt direkte inntakskontoret på skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

3 Resultater i Interaksjonsdesign Filter

Bachelor of Science i multimedia design

American University of Sharjah
BSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Vår multimedia design programmet gir en intensiv bakgrunn i design, og tilbyr spesialiserte klasser i digitale medier, bevegelig grafikk, animasjon og film. Vi tilbyr også et ...

Les mer

BSc (det) som spesialiserer seg på multimedia-teknologi

SLIIT COMPUTING
BSc
jan. 2021
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Interaktiv multimedia verktøy, Gaming Technologies og animasjon Design er i hjertet av ett år (to semestre) kurs. Hvis du har studert Diploma i informasjonsteknologi ved SLIIT ...

Les mer

BSc brukeropplevelse og kommunikasjonsdesign

Milwaukee School of Engineering (MSOE)
BSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

MSOE er UXCD programmet vil hjelpe deg å utvikle ferdigheter til å designe neste digital innovasjon og løse brukergrensesnitt problemer.

Les mer