BACHELORSTUDIES

BScs i Interiørdesign i Tallahassee USA

En BSc eller Bachelor of Science er en lavere grad som vanligvis tar tre til fem år. I løpet av dette studiet, kan elevene lære generelle og spesialiserte ferdigheter som er nyttig for fremtidige utdanning eller arbeidsmuligheter.

Få felt adresse sammenhengen mellom mål og oppfatning helt som interiørdesign. Studentene lærer å forstå designkonsepter og løse spesifikke bekymringer for å skape et indre rom som er tilpasset for bolig eller kommersielle kunder.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Tallahassee er en av de mest fremtredende byer i Florida, og er også hovedstaden. Beliggende i Panhandle av Florida, er Tallahassee hjem til noen av de høyest spioneringen universitetene i staten.

Beste BSc i Interiørdesign i Tallahassee i USA

1 Resultater i Interiørdesign, Tallahassee Filter

Bachelor of Science in Interior Design

Florida State University College of Fine Arts
BSc
Engelsk

Institutt for interiørarkitektur og design tilbyr Bachelor of Science og Bachelor of Arts i interiørdesign. Begge studieprogrammene er akkreditert av Council for Interior Desi ...

Les mer