BACHELORSTUDIES

3 BScs i Juss 2020

En Bachelor of Science (BSc) er en grad vanligvis tildelt på lavere nivå som forbereder studentene på høyere studier eller entry-level karrieremuligheter. Graden er ofte i en science-relaterte felt, selv om områder relatert til kunst og kultur kan tildele en BSc for kandidater som full spesifikke programkrav.

Hva er en BSc i loven? Denne type grad fokuserer på det juridiske systemet i et land. De spesifikke lover studert i stor grad avhenge landet der studentene velger å studere. Studentene lærer om mange forskjellige aspekter av loven, blant annet strafferett, økonomi og regnskap, familierett, forvaltningsrett, og forholdet mellom lov og samfunn. En bestemt fokusområde kan velges i de senere årene av studiet. Studenter må kanskje lære et fremmedspråk hvis tjene denne graden i utlandet eller ønsker å jobbe i et internasjonalt miljø. Noen programmer kan også kreve ferdigstillelse av et internship og avhandling før konfirmasjonen.

Tjene en bachelorgrad i jus er gunstig for enhver student som ønsker å bli advokat eller sikre en karriere i ethvert rettssystem. Denne typen grad tilbys over hele verden, noe som også gir mange muligheter for internasjonale studier og praksisplasser, avhengig av fokusområde.

Kostnadene ved å tjene en bachelorgrad i ulike land og institusjon. For å forstå alle kostnader forbundet med graden din, er det viktig å kontakte den skolen du ønsker.

Studerer loven åpner opp mange forskjellige karrieremuligheter for akademikere med en BSc. Hvilke typer stillinger som kan kvalifisere avhenger i stor grad på det området av loven hvor du fokuserer din grad. Mulige karriere områdene omfatter juridisk bistand, konfliktløsning, forhandling, og finansiell etterretning. Hvis du velger å arbeide i internasjonale domstoler, kan enkelte stillinger også være avhengig av dine fremmedspråk.Tjene dette lavere grad kan også gi mulighet til å forfølge en mastergrad eller PhD, som fører til en karriere som advokat eller dommer.

Det er mange forskjellige stier og muligheter for akademikere som tjener en BSc i lov. For mer detaljert informasjon, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

3 Resultater i Juss Filter

Bachelor of Science i juridiske studier

Key West University
BSc
06 okt. 2020
<
Fulltid
<
4 år
29 sep. 2020
Engelsk
Nettstudier

Bachelor of Science i juridisk studium utarbeider studenter for opplæringsstillinger innen rettsområdet, regjeringen, sivil tjeneste, offentlig forhandling og forretningsoverh ...

Les mer

Online Legal Studies bachelorgrad

Abraham Lincoln University
BSc
sep. 2020
<
Deltid
<
8 semestre
Engelsk
Nettstudier

The Bachelor of Science (BS) i Legal Studies forbereder studenter som er interessert i å anskaffe en helhetlig forståelse av det juridiske systemet som gjelder domstolene og a ...

Les mer

Bachelor of science in pre-law / historie

Chowan University
BSc
sep. 2020
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Chowan pre-law rådgivende program følger en spesialisert spor av studien som vil gi en oversikt over konstitusjonelle historie, rettsvesen, politikk og ulike disipliner av lov ...

Les mer