BACHELORSTUDIES

BScs i Jusstudier i Murfreesboro USA

En BSc står for Bachelor of Science, og det er en lavere akademisk grad. Avhengig av det aktuelle programmet, kan studentene som tjener en BSc velger å inngå en karriere eller fortsette sin utdannelse og tjene en avansert grad.

Lov og forskrift er sett av regler og retningslinjer som er opprettet av folk til å bli fulgt av andre mennesker. De underavdelinger av dette feltet omfatter alt fra internasjonale myndighetskontakt for å sikre god forretningspraksis.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Beste BSc i Jusstudier i Murfreesboro i USA

2 Resultater i Jusstudier, Murfreesboro Filter

Bachelor of Science i Criminal Justice

Chowan University
BSc
sep. 2020
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

På Chowan University, integrerer vi strategier i sosiologi og etterforskning sertifisering inn i Criminal Justice pensum for å forberede alle våre studenter for fengende karri ...

Les mer

Bachelor of science in pre-law / historie

Chowan University
BSc
sep. 2020
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Chowan pre-law rådgivende program følger en spesialisert spor av studien som vil gi en oversikt over konstitusjonelle historie, rettsvesen, politikk og ulike disipliner av lov ...

Les mer