$close

Filtre

Se resultater

BScs i Kommersiell ledelse 2021/2022

Når studentene går inn på college for første gang, er den grad de ofte driver, en bachelorgrad. En BSc-grad legger vekt på vitenskapelig studie og gir lærde praktiske applikasjoner for den informasjonen de lærer i løpet av dette typisk fireårige utdanningsprogrammet. Hva er en bachelor i kommersiell ledelse? Kommersiell ledelse er den økonomiske siden av byggebransjen. Profesjonelle p… Les mer

Når studentene går inn på college for første gang, er den grad de ofte driver, en bachelorgrad. En BSc-grad legger vekt på vitenskapelig studie og gir lærde praktiske applikasjoner for den informasjonen de lærer i løpet av dette typisk fireårige utdanningsprogrammet.

Hva er en bachelor i kommersiell ledelse? Kommersiell ledelse er den økonomiske siden av byggebransjen. Profesjonelle på dette feltet bruker sin ekspertkunnskap om bygging, bærekraftig ressurser, økonomi og juridisk kompetanse til å håndtere kontrakter og overvåke produksjonskostnader og økonomisk levedyktighet i byggeprosjekter. Det første året tilbys vanligvis å lære om byggebransjen. Studentene tar kurs på moderne teknologi og økonomistyring og lærer innovative måter å engasjere seg i ansvarlig bærekraft.

Studentene lærer å balansere budsjetter, en ferdighet som har både faglig og personlig verdi. Kommersiell ledelse lærer også multitasking, som er nødvendig for å fullføre prosjekter i tide og opprettholde en sunn arbeidsbalanse. En BSc kan også bane vei for videre studier som kan åpne døren for ledelsesmuligheter.

Hvis elevene sammenligner priser på samfunnskollegier, statsfinansierte universiteter og private institusjoner, skal de finne et stort utvalg av kostnader, spesielt når man sammenligner kostnadene over land. En cost-benefit-analyse anbefales når studenter velger mellom ulike programmer.

De som har uteksaminert med en bachelor i kommersiell ledelse er vanligvis godt egnet til karriere i prosjektledelse. Som en økonomi i byggebransjen kan de kvalifisere seg for jobber som kommersielle, bygg- eller bygningsmannere. De kan lede lag i planlegging og utvikling, eller de kan tjene som overordnet nettstedsleder. Ofte kan deres ferdigheter utnyttes som økonomistyrere eller ingeniørkonsulenter. Enhver jobb der konstruksjon og økonomi møtes er en jobb som denne graden er ment å forberede studentene på.

Du kan tjene din BSc i Commercial Management online i samarbeid med mange universiteter eller høyskoler, noe som kan være et attraktivt alternativ for de som trenger en mer fleksibel tidsplan enn tradisjonelle klasser tillater. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
San Diego Global Knowledge University
San Diego, USA

Bachelor of Science in Global Management tilbys studenter som har oppnådd videregående diplom eller tilsvarende. Programmet er utviklet for å utvikle kompetente globale ledere ... +

Bachelor of Science in Global Management tilbys studenter som har oppnådd videregående diplom eller tilsvarende. Programmet er utviklet for å utvikle kompetente globale ledere innen utdanning, næringsliv, myndigheter og sivilsamfunn, som kan lykkes hvor som helst i verden. -
BSc
Campus