BACHELORSTUDIES

BScs i Kommunikasjonsdesign på Filippinene

Studenter i et universitet kan forfølge en BSc eller Bachelor of Science grad. Dette er en populær undergraduate studier program som kan hjelpe studentene få verdifull kompetanse for arbeidsplassen eller flere pedagogiske sysler.

 

Kommunikasjonen design ekspert fokuserer på verktøy markedsføringstiltak for å påvirke forbrukernes atferd. Ofte omfatter dette ferdigheter som copywriting, art direction, grafisk design, kampanjehåndtering og nøye utvalg av mediekanaler for maksimal effekt.

Mange elsker de gode menneskene på Filippinene og deres livsstil. Studerer her også kunne hjelpe deg å lære mingling med kultur av mennesker som du påtar deg ditt universitet kurs i Local College University, State University og College eller University of the Philippines. Filippinene er den tredje største engelsktalende land i verden som vil gjøre det enklere for internasjonale studenter.

BSc i Kommunikasjonsdesign på Filippinene

1 Resultater i Kommunikasjonsdesign, Filippinene Filter

Bachelor of science i teknisk kommunikasjon

Mapúa Institute of Technology
BSc
nov. 2020
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette programmet er en blanding av den tradisjonelle Mapua styrke (engineering og teknologi utdanning) og en voksende styrke

Les mer